ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επιτυχημένη η Ημερίδα

Επιτυχημένη η Ημερίδα
INTIME SPORTS

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα "Παιδί και Αθλητισμός", που διοργάνωσε ο Αγροτικός Αστέρας στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα "Παιδί και Αθλητισμός", που διοργάνωσε ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστήρ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου. Περισσότερα από 350 άτομα παρακολούθησαν τα όσα ενδιαφέροντα είχαν να πουν οι τρεις εκλεκτοί ομιλητές και που αφορούσαν κατά κύριο λόγο σε ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας.

Την Ημερίδα χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γρηγόρης Καθάριος, ο οποίος καλοσώρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη, που δείχνουν στην Ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα, ζητώντας τους παράλληλα να γίνουν ενεργά μέλη στον Ερασιτέχνη.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο κύριος Ιωάννης Τόκας, Διατροφολόγος/Εργοφυσιολόγος, ο οποίος αναφέρθηκε στον ενδεδειγμένο τρόπο διατροφής των αθλητών και δη των ποδοσφαιριστών ηλικίας 5 ως 17 ετών.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η κυρία Άντα Καρυπίδου, Ψυχολόγος, η οποία εξήγησε με σύντομο και σαφή τρόπο, πώς μπορούν οι γονείς να βοηθούν τα παιδιά τους να απαλλαγούν από το μη επιθυμητό άγχος στον αθλητισμό.

Την Ημερίδα έκλεισε ο κύριος Γεώργιος Νικολαϊδης, καθηγητής Διαιτησίας, ο οποίος αναφέρθηκε σε βασικούς κανόνες ποδοσφαίρου, δίνοντας έμφαση στις ποινές (φάουλ άμεσο-έμμεσο, κίτρινη κάρτα, κόκκινη κάρτα, πέναλτι).

Στην επιτυχημένη εκδήλωση του Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστήρ το παρών έδωσαν: ο Σύμβουλος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ., Διονύσης Ψωμιάδης, ο νέος Δήμαρχος Ελευθερίου-Κορδελιού-Ευόσμου, Ευστάθιος Λαφαζανίδης,

ο πρώην διαιτητής και Δημοτικός Σύμβουλος του νέου Δήμου, Μάλαμας Τεβεκέλης, ο εκδότης της Εφημερίδας "Πολίτης του Ευόσμου" και Δημοτικός Σύμβουλος του νέου Δήμου, Φάνης Παπαδόπουλος, ο νυν Αντιδήμαρχος Ευόσμου, Γεώργιος Μαξούρας,

ο νυν Αντιδήμαρχος Ευόσμου, Ιωάννης Καμαρινός, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, Ντίνος Κούης, ο προπονητής της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης, όλα τα μέλη των Δοικητικών Συμβουλίων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Το παρών στην Ημερίδα έδωσε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ