ΑΕΛ

Χωρίς Ουάλας και Φατιόν για την πρόκριση η ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ καλείται να υπερασπιστεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ το 2-1 του πρώτου ματς στη Λάρισα και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς τους Ουάλας και Φατιόν. Ανέτοιμος ακόμη ο Ρέντζας.

Η ΑΕΛ φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (18/4, 19:30) για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο να υπερασπιστεί το σκορ νίκης (2-1) του πρώτου ματς στη Λάρισα και να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Άλλωστε, οι "βυσσινί" πηγαίνουν στην Αθήνα με ψυχολογία μετά τη νίκη (4-2) επί του Παναιτωλικού για την 27η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, έχοντας εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό (μένει μόνο το μαθηματικό σκέλος) την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Άντονι Φατιόν, αλλά και τον Ουάλας. Αν κι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα προλάβαινε, τελικά δεν τα κατάφερε. Εκτός είναι κι ο Βασίλης Ρέντζας. Περισσότερο για τακτικούς λόγους, καθώς δεν έχει επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ύστερα από τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή των "βυσσινί": Μπόζοβιτς, Σουλούκος, Σαφαρίκας, Ζίτζιτς, Χούμπτσεφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπάλλας, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Κρίζαν, Ναζλίδης και Μακρής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ