ΑΕΛ

Χωρίς Ντοντό και Γκόλια με Πλατανιά η ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
ΑΕΛ, Ντοντό, Χαροντάκης EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Κυριακή (8/1, 17.15) τον Πλατανιά στα Χανιά κα ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντοντό, αλλά και στον Γκόλια που παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Η ανεβασμένη μετά την επικράτηση επί της Βέροιας ΑΕΛ κοντράρεται την Κυριακή (8/1, 17.15) τον Πλατανιά στα Χανιά, στο πλαίσιο της 2ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Super League. Οι "βυσσινί" θα παλέψουν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από την Κρήτη.

Ο αμυντικός Γκόλιας εμφάνισε την τελευταία στιγμή συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ντοντό, που αποβλήθηκε απέναντι στη Βέροια, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Τικίτο, Κόντορ, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αναστασόπουλος, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Καπός, Γκαγέχο, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς.

Η ΑΕΛ ύστερα από 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει 13 βαθμούς και είναι 12η, ενώ ο Πλατανιάς έχει 17 πόντους και είναι 9ος στη βαθμολογία.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ