ΑΕΛ

Χωρίς Αγκάνοβιτς με ΑΕΚ η ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Αγκάνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (20/1, 19.30) την ΑΕΚ. Ο Ηλίας Φυντάνης επιστρέφει στον πάγκο των "βυσσινί", δεν υπολογίζεται ο Αντάν Αγκάνοβιτς. Η αποστολή των Θεσσαλών.

Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχεται η ΑΕΛ στη Super League Σουρωτή (1-3 από Αστέρα, 0-3 από Ολυμπιακό) και το Σάββατο (20/1, 19.30) κόντρα στην ΑΕΚ θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί. Οι "βυσσινί" για την 18η αγωνιστική υποδέχονται την Ένωση στο AEL FC Arena, παιχνίδι στο οποίο δεν υπολογίζεται ο Αντάν Αγκάνοβιτς, που έχει κάρτες.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών, Ηλίας Φυντάνης, που επιστρέφει στον πάγκο μετά την τιμωρία του που κράτησε ένα μήνα καλείται να επιλέξει τον αντικαταστάτη του. Μετά το πρόγραμμα που έγινε την Παρασκευή (19/1) ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής:

Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης και Κρίζμαν.

Χωρίς Αγκάνοβιτς με ΑΕΚ η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην 9η θέση της Super League ύστερα από 17 παιχνίδια, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς. Η ΑΕΚ είναι 2η με 37.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ