ΑΕΛ

Χωρίς Αγκάνοβιτς η ΑΕΛ κόντρα στην Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Αγκάνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, δεν θα έχει ούτε για το ματς με την Κέρκυρα στη διάθεσή του τον τραυματία, Άντναν Αγκάνοβιτς. Εκτός 20άδας για λόγους τακτικής ο Χούμπτσεφ.

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Κέρκυρα στο "AEL FC Arena" για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση (10/3, 15:00) της 25ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή.

Ο τεχνικός των "βυσσινί", Ράτκο Ντόστανιτς, δεν υπολογίζει ιδιαίτερα προβλήματα για την αναμέτρηση με τους Φαίακες γι' αυτό και πήρε μαζί του 20άδα.

Εκτός παραμένει μόνον ο Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος δεν έχει επανέλθει ύστερα από τον τραυματισμό του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος είναι ανέτοιμος, ενώ ο Χριστόφορ Χούμπτσεφ έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή της ομάδας της Λάρισας: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ζϊζιτς, Καρατάσιος, Μόρας, Ουάλας, Ρέντζας, Μασούρας, Λαγός, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Περόνε, Ναζλίδης.

Ύστερα από 24 ματς στη Super League Σουρωτή η ΑΕΛ έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ η Κέρκυρα 19 και βρίσκεται στη 14η.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ