ΑΕΛ

Χιονισμένο το AEL FC ARENA

Χιονισμένο το AEL FC ARENA
ΑΕΛ γήπεδο

Οι καιρικές συνθήκες στην Λάρισα είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την Πέμπτη, όμως το νέο γήπεδο της ΑΕΛ να είναι σκεπασμένο από πυκνό χιόνι. Επέστρεψαν στις προπονήσεις Βελάσκο και Σίμιτς. Ίωση για τον Μπλάζεκ. Πρώτη προπόνηση για Γιορν Άντερσεν.

Με αρκετές δυσκολίες θα διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, αφού ο καιρός στην Λάρισα ναι μεν έφτιαξε, όμως το γήπεδο παραμένει όλο χιόνι.

Αποτέλεσμα; Ο αγωνιστικός χώρος είναι σκεπασμένος, γεγονός που ίσως παίξει ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους".

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Sport24.gr βλέπετε την κατάσταση, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΛ έχουν βάλει τα δυνατά τους για τον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου.

Μάλιστα όπως τονίζουν ο χλοοτάπητας δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, αφού είναι ειδικός για αυτή την εποχή.

Μέσα Βελάσκο, Σίμιτς

Στην πρωινή προπόνηση Βελάσκο και Σίμιτς ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και έδωσαν κανονικά το "παρών", όμως ο Γιαν Μπλάζεκ έλειψε καθώς έχει ίωση που τον κράτησε στο σπίτι του.

Τέλος στην απογευματινή προπόνηση θα βρεθεί και ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιορν Άντερσεν, με σκοπό να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές. Το Σάββατο αναμένεται στην Ελλάδα και ο βοηθός του Νορβηγού τεχνικού, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ