ΑΕΛ

Χάλασε η μεταγραφή του Πάλτσιτς στην ΑΕΛ

Χάλασε η μεταγραφή του Πάλτσιτς στην ΑΕΛ
Πάλτσιτς

Η ΑΕΛ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Μάτει Πάλτσιτς. Ο Σλοβένος ακραίος μπακ βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλίας, αλλά αρνήθηκε να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, με αποτέλεσμα να χαλάσει το deal.

Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός Μάτει Πάλτσιτς δεν θα υπογράψει στην ΑΕΛ. Ο Σλοβένος, που προέρχεται από τη Μάριμπορ, βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλίας, πέρασε επιτυχώς από ιατρικά τεστ, αλλά δεν θέλησε να υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις. Ανέφερε στους ανθρώπους των "βυσσινί" ότι θα το πράξει αφού υπογράψει. Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή του οδηγήθηκε σε "ναυάγιο" και η ομάδα θα μπει στη διαδικασία να βρει άλλον παίκτη για τη θέση του δεξιού μπακ. Αναφορικά με τον Ντέρικ Μένσα, πέρασε με επιτυχία από εξετάσεις και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο.

Η ΑΕΛ, από εκεί και πέρα, προετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο (20/1) στο AEL FC Arena για την 18η αγωνιστική της Super League. Η τιμωρία του Ηλία Φυντάνη έληξε και έτσι ο Πειραιώτης τεχνικός θα κοουτσάρει από τον πάγκο στο προσεχές ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ