ΑΕΛ

Τσιώλης: "Πρώτη φορά είδα τον Ατρόμητο να παίζει έτσι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, χαρακτήρισε άδικη την ήττα από τον Ατρόμητο, κατέστησε επιτακτική την ανάγκη για θετικά αποτελέσματα κι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του. Τι είπε για μεταγραφές.

Η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε στη Λάρισα κι έχασε (1-2) από τον Ατρόμητο για τη 13η αγωνιστική της Super League. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός των "βυσσινί", Σάκης Τσιώλης, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, οι οποίοι υποχρέωσαν τη φιλοξενούμενη ομάδα σε μαζική άμυνα, όχι όμως και με το αποτέλεσμα.

"Ένα άσχημο αποτέλεσμα σήμερα για εμάς. Χωρίς να δικαιούται ο αντίπαλος να κερδίσει. Δεν ξέρω αν πάτησε περιοχή καθόλου σε όλο το παιχνίδι. Δικαιούμασταν να ισοφαρίσουμε το ματς σήμερα μετά το γκολ που δεχτήκαμε, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Και αντ' αυτού δεχτήκαμε γκολ σε μία φάση που ξεκίνησε από την δική τους περιοχή, τα δικά μας χαφ λειτούργησαν προβληματικά και δεν κατάφεραν να ανακόψουν την επίθεση. Σε μία φάση που επαναλαμβάνω ξεκίνησε από την αντίπαλη περιοχή και εμείς δεχτήκαμε τέρμα.

Πρώτη φορά είδα τον Ατρόμητο να παίζει σήμερα έτσι. Μαζικά πίσω. Και αυτό το καταφέραμε με την προσπάθεια μας, με πολλά γεμίσματα αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα ριμπάουντ για να απειλήσουμε. Παρά την πίκρα αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια τους σήμερα.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αφού δεχτήκαμε το γκολ και πριν για να σκοράρουμε εμείς και προηγηθούμε. Και σε πολλές στιγμές ήμασταν άτυχοι. Κρατάμε την αγωνιστικότητα και πρέπει να πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια βαθμούς μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βαθμούς. Είναι επιτακτική η ανάγκη πλέον για να πάρουμε αποτελέσματα.

Γιατί βλέπετε πως ανεξάρτητα από το πώς παίζεις χρειάζονται βαθμοί σε αυτό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και εμείς ξέρουμε πως πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Για τα εύκολα γκολ που δέχεται η ΑΕΛ σε συνάρτηση με τη δυσκολία στο σκοράρισμα: "Πρέπει να διορθωθούν. Όταν βλέπεις ότι ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά, όμως, είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να έχεις πολλές τελικές προσπάθειες. Έπρεπε, όμως, να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Ή να καταφέρουμε να περάσουμε την τελική πάσα ή σέντρα σε κάποιες περιπτώσεις για να έχουμε πιο εύκολο έργο. Για παράδειγμα σε μία περίπτωση που η ομάδα κατάφερε να αναπτυχθεί όπως έπρεπε, ο Ναβάρο την στιγμή που έπρεπε να κάνει την σέντρα γλίστρησε και χάθηκε η ευκαιρία γι’ αυτή την τελική φάση. Ναι, πρέπει να προσέχουμε και πίσω. Αύριο θα δούμε, όσον αφορά στον τραυματισμό του Ναβάρο".

Για το "κόψιμο" του Κουτσιανικούλη από την αποστολή: "Έπρεπε από τους 3 παίκτες που έχω στην ίδια θέση (Αβραάμ, Ντέλετιτς) με το ίδιο πόδι να διαλέξω τους δύο. Επειδή ο Μίλος στον Αστέρα είχε μία καλή παρουσία κέρδισε αυτή την θέση. Επειδή όμως μένει ένας παίκτης εκτός δεν σημαίνει ότι σταματάμε να τον υπολογίζουμε".

Για τις μεταγραφές: "Είναι το θέμα που μας απασχολεί αυτόν τον καιρό. Με τον πρόεδρο συζητάμε για κάποιες περιπτώσεις και είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι δύσκολο τέτοια εποχή να βρεις διαθέσιμους παίκτες γιατί οι ομάδες μόνο αν αυτοκτονήσουν αφήνουν τους ποδοσφαιριστές αυτούς ελεύθερους. Προσπαθούμε μέσα και έξω από την Ελλάδα να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε για να συμπληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

Photocredits: eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ