ΑΕΛ

Τσεμπερίδης: "Δεν είχαμε να κερδίσουμε κάτι, μόνο να χάσουμε"

Τσεμπερίδης: "Δεν είχαμε να κερδίσουμε κάτι, μόνο να χάσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης μιλάει στο Sport24 και αναλύει το πρέπει της κατάκτησης ενός Κυπέλλου που σίγουρα για ομάδα σαν την Λάρισα μπορεί να μην σημαίνει και πάρα πολλά. (VIDEO)

Η ΑΕΛ έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. Ενός τίτλου που μπροστά στα άλλα τρόπαια που έχουν κατακτήσει στο παρελθόν οι "βυσσινί" σίγουρα δεν έχει και τόση αξία. Αυτό το γνώριζαν όλοι στην Λάρισα όπως επίσης ήξεραν πως αν έχαναν το τρόπαιο όλοι θα έπεφταν πάνω τους και δικαιολογημένα όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης μιλώντας στο Sport24.gr

"Ήταν κακή η εμφάνιση μας σήμερα. Είχαμε πάρα πολύ άγχος αλλά νομίζω ότι πετύχαμε τον έναν από τα δυο βήματα που πρέπει να κάνουμε. Τώρα πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να τελειώσει ευχάριστα η σεζόν"

Είδαμε ένα πρώτο μέρος με την Λάρισα να είναι κυρίαρχη και ένα δεύτερο μισό όπου έδωσε χώρο στον αντίπαλο της αλλά ευτυχώς δεν το πλήρωσε;
"Ναι, έτσι είναι. Νομίζω ότι σύμφωνα με αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε δεν κάναμε ούτε τα μισά. Είχαμε πολύ άγχος, εν μέρει το δικαιολογώ αλλά πρέπει να βελτιωθούμε για την συνέχεια μέσα από την δουλειά".

Τσεμπερίδης: "Δεν είχαμε να κερδίσουμε κάτι, μόνο να χάσουμε"

Μίλησε και ο προπονητής σας για άγχος, γιατί όλο αυτό το άγχος. Ίσως επειδή μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ η Λάρισα ήταν το πρώτο και μεγάλο φαβορί;
"Ναι εντάξει σίγουρα και αυτό. Είναι ένα Κύπελλο το οποίο δεν έχει τόσο μεγάλη αξία. Αλλά είσαι υποχρεωμένος να το πάρεις και πρέπει να το πάρεις. Και άμα το πάρεις δεν θα σου πει κανένας μπράβο, αλλά άμα δεν το πάρεις θα πέσουν όλοι πάνω σου και είναι λογικό. Γιατί είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ξέραμε ότι δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι μόνο να χάσουμε".

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών;
"Αυτό το περιμέναμε, δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η ΑΕΛ και εννοείται ότι θα είχαμε τόσο κόσμο".

Είσαι από τους παίκτες που πήγαν τον Δεκέμβρη στην Λάρισα, θεωρείς ότι βρήκες το "λιμάνι" σου;
"Νομίζω πως τα πράγματα πάνε καλά εδώ, είναι ωραία. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Πήραμε τον έναν, θέλουμε να πάρουμε και τον άλλο και το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά θα ήθελα να συνεχίσω στην Λάρισα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ