ΑΕΛ

Τέλος από την ΑΕΛ ο Γκαγιέγο

Τέλος από την ΑΕΛ ο Γκαγιέγο

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 23χρονο Ισπανό εξτρέμ, Πάμπλο Γκαγιέγο, ενώ παρελθόν αποτελούν οι προπονητές της Κ20, Θοδωρής Βουτυρίτσας, Κώστας Μαντζιώκας και Βαγγέλης Τσότσας. Αποκτήθηκε ο Μακρής.

Τέλος ο Πάμπλο Γκαγιέγο από την ΑΕΛ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 23χρονο Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο και μέτρησε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League.

Παράλληλα, παρελθόν αποτελούν οι προπονητές της Κ20, Θοδωρής Βουτυρίτσας, Κώστας Μαντζιώκας και Βαγγέλης Τσότσας, ενώ αποκτήθηκε ο Λαρισαίος επιθετικός, Κωνσταντίνος Μακρής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Pablo Gallego και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές της ομάδας Κ20 κ.κ. Θοδωρή Βουτυρίτσα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα, τους οποίους και ευχαριστεί για την συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική επιτυχία".

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Λαρισαίο επιθετικό Κωνσταντίνο Μακρή".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ