ΑΕΛ

"Τελειώνουν" απ' την ΑΕΛ οι Κόντορ και Ναβάρο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως οι Οβούσου Κόντορ και Τσίμο Ναβάρο θα αποτελέσουν άμεσα παρελθόν απ' το ρόστερ της ομάδας, ύστερα από αίτημα των εκπροσώπων τους, το οποίο έγινε αποδεκτό.

Παρελθόν απ' το ρόστερ της ΑΕΛ αναμένεται να αποτελέσουν άμεσα οι Οβούσου Κόντορ και Τσίμο Ναβάρο. Οι "βυσσινί" εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν πως βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις για τη λύση των συμβολαίων των δύο παικτών, ύστερα από αίτημα των εκπροσώπων τους, το οποίο έγινε αποδεκτό.

Ο Κόντορ δεν υπολογιζόταν απ' την Ηλία Φυντάνη, αφού βασικός αριστερός μπακ της ομάδας είναι ο Γουάλας, με αποτέλεσμα ο Γκανέζος αμυντικός να πραγματοποιήσει μόλις δύο συμμετοχές τη φετινή σεζόν κι αυτές για το θεσμό του Κυπέλλου. Στον αντίποδα, ο Τσίμο Ναβάρο μέτρησε τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές, αφού δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

H ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι είναι σε τελικές συζητήσεις για την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Owusu Kontor και Ximo Navarro, οι οποίοι μέσω των εκπροσώπων τους ζήτησαν την αποδέσμευση τους και το αίτημα τους έγινε αποδεκτό από την ομάδα μας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ