ΑΕΛ

Ροβίθης: "Έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία"

Ροβίθης: "Έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία"

Ο επιθετικός της Λάρισας, Μανώλης Ροβίθης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα με 2-1. Αναλυτικά οι δηλώσεις του (AUDIO).

Ο επιθετικός της Λάρισας, Μανώλης Ροβίθης, μίλησε στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” στον Sport24 Radio 103,3 και στους Άκη Δημακό και Γιάννη Λαμπίρη μετά τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα με 2-1.

Για τον αγώνα: “ Ήταν μια αγχωτική νίκη, μετά από την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Μπουντόπουλο για φάουλ που δεν έκανε. Καταφέραμε όμως να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε τη νίκη,.Είμαστε σε πολύ καλή θέση και έχουμε τον κόσμο δίπλα μας . Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται εδώ, να έχουμε 10.000 κόσμο στο γήπεδο για ομάδα β΄ εθνικής”.

Για τον αν η Λάρισα έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία: “Εννοείται ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. Είτε παίζουμε καλά είτε όχι, καταφέρνουμε και παίρνουμε τη νίκη. Το κλειδί πάντως για την άνοδο είναι οι εκτός έδρας αναμετρήσεις. Από αυτές πρέπει να περνάμε αλώβητοι”.

Για το μειονέκτημα της ομάδας: “Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έχουμε 25 παίκτες στο ρόστερ και δεν υπάρχει σταθερότητα στην 11άδα. Από την άλλη υπάρχει ανταγωνισμός για να γινόμαστε καλύτεροι και να διεκδικούμε μια θέση στην 11άδα”.

Για το αν οι παίκτες νιώθουν το βάρος της φανέλας της Λάρισας: “Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε που ήρθαμε. Κάποιοι από εμάς έχουμε περάσει από ομάδες με αντίστοιχη ιστορία και έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε το βάρος της φανέλας. Υπάρχουν απαιτήσεις από τον πρόεδρο, τον προπονητή, τον κόσμο, αλλά και από εμάς τους ίδιους”.

Για τους βασικούς αντιπάλους τους στο πρωτάθλημα: “Απόλλωνας, Κέρκυρα και Τρίκαλα είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι. Δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έρθουν σε κάθε αγωνιστική . Είναι δύσκολοι όλοι οι αγώνες”.

Για τον κόσμο της Λάρισας: “Η Λάρισα είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Παρακολουθεί τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν κυκλοφορώ πολύ στην πόλη, είμαι πιο πολύ του σπιτιού. Απ΄ ότι μου λένε οι συμπαίκτες μου ο κόσμος είναι φανατισμένος με την ομάδα”.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ