ΑΕΛ

Πωρωμένος Κούγιας με την ΑΕΛ: "Να τους καταστρέψουμε όλους"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ πραγματοποίησε την Πέμπτη (6/7) πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν παρουσία όλων των νέων αποκτημάτων, με τον Αλέξη Κούγια να δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση.

Με 32 παίκτες πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (6/7) η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ, στο AEL FC Arena. Το παρών έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, ακόμα και οι Κροάτες Ζίζιτς και Κρίζμαν, οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στο γήπεδο ήταν οι εξής: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Παπαπολυμέρου, Ρέντζας, Άλμπι Άλλα, Γεωργακόπουλος, Καλύβας, Μασούρας, Ναβάρο, Γκόλιας ,Καρατάσιος, Φάρκας, Κόντορ, Γουάλας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Αγρόδημος, Λαμπρόπουλος, Ντέλετιτς, Κουτσανικούλης, Γκαγιέγο, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο , Χοτζάλι, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Κρητικός, Ντοντό, Ζίζιτς και Κρίζμαν.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο γήπεδο αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και πιο πολύ τον Βραζιλιάνο Ντοντό, ο οποίος στάθηκε άτυχος την περασμένη σεζόν, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια και έμεινε για αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Πριν από το πρόγραμμα, η ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή τους δύο Κροάτες, αλλά και τους Αγρόδημο, Γουάλας, Λεοζίνιο, Σαφαρίκα, Μπόζοβιτς και Άλμπι Άλλα.

Πριν τοποθετηθούν οι νεοαποκτηθέντες, το λόγο πήρε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων: " Στην πρώτη μου τοποθέτηση πέρυσι στην αντίστοιχη περίοδο είχα οριοθετήσει τους στόχους της ΑΕΛ και είχα πει ότι θα δώσουμε αγώνα επιβίωσης και ο στόχος θα ήταν η επιβίωση της και έγινε έτσι όπως ακριβώς σας είπε. Γνώριζα σε τι ζούγκλα θα παίζουμε και πόσο επαληθεύτηκα στις προβλέψεις μου που εκείνοι οι δύο βαθμοί την πρώτη αγωνιστική με το γκολ του Λεοζίνιο παραλίγο να αποβούν μοιραίοι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες και τους προπονητές έστω και αν στο τέλος η ομάδα σώθηκε από τους Πάους, Φυντάνη, Μαντζιώκα, Τσότσα, Βουτυρίτσα, τους ιατρούς τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και τους συναδέλφους μας στο ΔΣ που δεν κοιμηθήκαμε ούτε ένα βράδυ.

Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και στόχος είναι η κατάκτηση θέσης μεταξύ 5ης και 10ης. Οποιαδήποτε άλλη θέση θα είναι αποτυχία γιατί φέτος ξεκινάμε εντελώς διαφορετικά με έναν τεχνικό που γνωρίζει το AEL FC ARENA, τα Δένδρα, την ομάδα, τα αποδυτήρια, έχει καταλάβει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τι σημαίνει για το νομό, τη Θεσσαλία και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το περιβάλλον της ΑΕΛ είναι αναβαθμισμένο.

Ο Καλαποθαράκος είναι ο καλύτερος γυμναστής, έχουμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων τον Κάντα, το καλύτερο ιατρικό τιμ, τους καλύτερους φυσιοθεραπευτές και φροντιστές.Το ίδιο περιβάλλον και θα το έχουμε για πάντα. Έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τα νέα παιδιά που δεν τα προορίζουμε για μια χρήση. Αν δείτε τις ηλικίες τους, μας εγγυόνται μια προοπτική από 3 έως 5 τουλάχιστον χρόνια. Ευχή μου είναι τα παιδιά αυτά να παίξουν όσα χρόνια μπορούν να ανταποκρίνονται σε αυτό που η ΑΕΛ θέλει από τους παίκτες. Πάμε να τους καταστρέψουμε όλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Και Ζίζιτς και Κρίζμαν η ΑΕΛ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ