ΑΕΛ

Πηλαδάκης: "Βοήθεια χωρίς την εμπλοκή μου"

Πηλαδάκης: "Βοήθεια χωρίς την εμπλοκή μου"
Πηλαδάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Πηλαδάκης υποστήριξε ότι εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει την προσπάθεια του Αλέξη Κούγια, δίχως όμως ο ίδιος να εμπλακεί εκ νέου στην ΑΕΛ. Η απάντησή του στη δήλωση του ιδιοκτήτη των "βυσσινί" στο Sport24.gr.

Την Πέμπτη (10/3) ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο Sport24.gr ότι του τηλεφώνησε ο Κώστας Πηλαδάκης προκειμένου να του εκφράσει το ενδιαφέρον Τούρκων επιχειρηματιών για αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και αν ενδιαφερόταν να πουλήσει.

Την Παρασκευη (11/3) ο πρώην μεγαλομέτοχος της "βυσσινί" ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης, προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΛ και ότι στόχος του ήταν να στηριχτεί η προσπάθεια του Κούγια. Αναλυτικά: « Έχω επιλέξει την αποχή από οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με την ομάδα πιστεύοντας ότι έτσι βοηθώ περισσότερο στην προσπάθεια της, θεωρώ επίσης ότι οι κατ ιδίαν συζητήσεις με τον κ. Κούγια έχουν καλύτερο και ευεργετικότερο αποτέλεσμα.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν την εποχή των άδικων προστίμων που μας επεβλήθησαν του δήλωσα την πρόθεση μου να βοηθήσω την ομάδα σε περίπτωση που χρειαστεί την στήριξη μου - πέραν της μεγάλης βοήθειας που υπάρχει στη συνεργασία μας με το γήπεδο - χωρίς όμως να υπάρξει οποιαδήποτε εμπλοκή μου είτε διοικητικά είτε πλειοψηφικά. Σε αυτήν την καμπή του πρωταθλήματος όλοι χρειάζονται την στήριξη όλων ώστε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, καλή επιτυχία από καρδιάς στον κ. Κούγια, στον κ Τσιώλη, στους παίκτες και στην ομάδα μας».

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ