ΑΕΛ

Παραιτήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Βασίλης Βάνης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Βάνης EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποτελεί ο Βασίλης Βάνης, ο οποίος παραιτήθηκε και το ανακοίνωσε μετά τη 01:00 στο λογαριασμό του στο Facebook.

Τέλος από την ΑΕΛ ο Βασίλης Βάνης. Ο 23χρονος αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της "βυσσινί" ΠΑΕ και το ανακοίνωσε μετά τη 01:00 στο λογαριασμό του στο Facebook.

Γεννημένος στον Τύρναβο στις 4/2/1995, από τα 18 του εργαζόταν ως μάνατζερ και γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες. Εξυπακούεται ότι αποτέλεσε το νεότερο σε ηλικία τεχνικό διευθυντή ομάδας Super League

O Βασίλης Βάνης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ, αγωνίστηκε για ένα διάστημα στον Τύρναβο, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία, sport management και παράλληλα από 18 χρονών ήταν συνεργάτης του μάνατζερ, Κώστα Μπότου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, τον κόσμο της ομάδας και τους συνεργάτες που είχε στην ΠΑΕ, ενώ ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως πάντα θα υπηρετεί και θα εφαρμόζει τις ιδέες του και την φιλοσοφία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

"Προς ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Υπόψιν Αλέξη Κουγια(μεγαλομέτοχο)

Κοινοποίηση ΔΣ/φίλαθλος κόσμος ΑΕΛ

Σήμερα μετά από ώριμη σκέψη,αμετάκλητα υποβάλω την παραίτηση μου ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο κύριο Αλέξη Κούγια και μεγαλομέτοχο όλο τον κόσμο και συνεργάτες της ΑΕΛ που συνεργαστήκαμε και έδωσα το 101% πάντα για το καλύτερο δυνατό της ομάδας.

Με εντιμότητα /αξιοπρέπεια/επαγγελματικότητα.

Θα ευχηθώ μόνο τα καλύτερα για την ΑΕΛ που πάντα θα είναι μέλος της καρδιάς μου, πάντα θα υπηρετώ και θα εφαρμόζω τις ιδέες μου και την φιλοσοφία μου.

Μόνο για το καλύτερο της ομάδος αλλά και οποιαδήποτε ομάδα θα υπηρετώ πάντα με ήθος, ευπρέπεια και σεβασμό στον κόσμο και στο ποδόσφαιρο που αγαπώ και υπηρετώ.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Βανης"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ