ΑΕΛ

Πάους: "Δεν είναι ντροπή να χάσεις ένα τέτοιο ματς"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους, υποστήριξε ότι η ομάδα του έδειξε υπερβολικό σεβασμό στον Ολυμπιακό αν και παραδέχθηκε ότι δεν θεωρεί "ντροπή" την ήττα από τους "ερυθρόλευκους".

Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 1η αγωνιστική της Super League και ο Ολλανδός τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Αντρέ Πάους, παραδέχθηκε ότι δεν θεωρεί ντροπή το αποτέλεσμα, αποδίδοντας την ερμηνεία του στη δυναμικότητα του των "ερυθρολεύκων".

"Σήμερα πιστεύω ότι χάσαμε έχοντας απέναντί μας μία καλή ομάδα, με καλή ποιότητα στους παίκτες της. Οπότε δεν είναι ντροπή για να χάσεις ένα τέτοιο ματς. Πρέπει να δείτε και το πρώτο μισό του αγώνα, γιατί εκεί δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλο. Ήμασταν συμπαγείς, αλλά δεν κάναμε καλές επιλογές.

Ήμασταν λίγο καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Η άποψή μου είναι ότι όταν δεν ελέγχεις εσύ το παιχνίδι στην άμυνα, είναι πολύ δύσκολο να παίξεις το δικό σου ποδόσφαιρο, αυτό το ποδόσφαιρο που θέλεις. Πέτυχε ο Ολυμπιακός το 3-1 γύρω στο 75', πριν όμως από αυτή τη φάση είχαμε την ευκαιρία μας να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε σε 2-2.

Δεν έχεις πάντα πολλές ευκαιρίες απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα ήταν μία καλή στιγμή να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε 15 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα. Αμέσως μετά έγινε το 3-1 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά στον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα", υποστήριξε αρχικά πριν στη συνέχεια μιλήσει για:

Τη συνολική εικόνα του ματς: "Πρέπει να βάζουμε στη συζήτηση και τον αντίπαλο. Είχαμε απέναντί μας μία μεγάλη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Όμως είχαμε υπερβολικό σεβασμό. Για εμένα πάντα παίζουν έντεκα άνθρωποι εναντίον έντεκα ανθρώπων. Πρέπει να ελέγχουμε το παιχνίδι από την άμυνα για να κάνουν οι παίκτες τους συνδυασμούς που πρέπει. Αυτό είχα πει και πριν από την έναρξη του αγώνα στους παίκτες μου. Μας έλειψε η λίγη επιθετικότητα παραπάνω. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε και θα παίξει προκριματικά Champions League"

Τον Ντοντό και τη χαμένη ευκαιρία του Ζίζιτς: "Για την πρώτη ερώτηση δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί σήμερα ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι και δεν έχω τις κατάλληλες πληροφορίες. Δεν θέλησα να πάρω τις κατάλληλες πληροφορίες για την ιστορία με τον Ντοντό. Οσο για το δεύτερο ερώτημά σας, αν είχαμε σκοράρει το 2-2 θα είχαμε άλλα 15 λεπτά να διαχειριστούμε. Αν τα καταφέρναμε στο τέλος, θα ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα".

Το χρονικό σημείο εισόδου των Ναζλίδη και Κριζμάν: "Πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές κάθε φορά. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο νωρίτερα, θα το έκανα. Το 3-1 απ' όσο θυμάμαι προήλθε από μία αντεπίθεση, ενώ η άμυνά μας ξεκινάει κάθε φορά από πιο μπροστά. Αυτό το γκολ στο 3-1 ήταν πολύ εύκολο. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να βελτιωθούμε. Κι όπως είπα πριν, δεν είναι ντροπή να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ