ΑΕΛ

Πάους: "Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στη διοίκηση, δεν θα ήμουν εδώ"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντρέ Πάους υποστήριξε ότι εμπιστεύεται τη διοίκηση παρά τις πρόσφατες αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, ενώ τόνισε ότι το 1-1 με Αστέρα είναι απώλεια.

Ο Αντρέ Πάους θεωρεί απώλεια δύο βαθμών το 1-1 της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στον θεσσαλικό κάμπο για τη 2η αγωνιστική της Super League, σύμφωνα με τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι.

"Είδατε στο 1ο ημίχρονο πως ήμασταν μία ομάδα με πνεύμα μαχητή, αλλά δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ελεύθερους παίκτες και δεν μπορούσαμε να μεταβιβάσουμε τη μπάλα και να βρούμε τις πάσες στο κενό χώρο. Έτσι δεν είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε", τόνισε αρχικά ο Ολλανδός προπονητής.

"Στο 2ο ημίχρονο είδατε μία άλλη ομάδα, με καλή εμφάνιση. Οι παίκτες είχαν νοοτροπία νικητή και δημιούργησαν πολλές φάσεις. Νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα έρθουν οι βαθμοί. Σήμερα, όμως, χάσαμε δύο πόντους".

Σε ερώτηση για το εάν εμπιστεύεται τη διοίκηση, μετά από τις πρόσφατες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, ήταν κάθετος: "Αυτή δεν είναι καλή ερώτηση για μένα. Αν δεν έχω εμπιστοσύνη δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ