ΑΕΛ

Πάει για τουλάχιστον οκτώ μεταγραφές η ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον οκτώ παικτών στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι θέσεις στις οποίες ψάχνεται να ενισχυθεί, ενόψει της νέας σεζόν στη Super League.

Προ ημερών η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι 12 ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε, φεύγουν. Οι Ξενοδόχοφ, Κουτογλίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Μασαλέσα, Ικαούνιεκς, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Ρέγιες, Μακρής, Αβραάμ και Τσακοπίνο δεν θα φορούν τα "βυσσινί" και το 2017-2018.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις, χωρίς αυτό ακόμα να είναι σίγουρο. Υπάρχει όμως τέτοια σκέψη. Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι αποχώρησαν τόσοι παίκτες, η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό επιτελείο "χτενίζουν" την αγορά για να καλύψουν τις τρύπες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα γίνουν τουλάχιστον οκτώ μεταγραφές και... βλέπουμε. Συγκεκριμένα, θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, δύο κεντρικοί αμυντικοί, αριστερό μπακ, μεσοαμυντικός, επιθετικός, αλλά και δύο ακραίοι, ο ένας εκ των οποίων θα έχει τη δυνατότητα να παίζει και ως δεκάρι, πίσω από τον φορ.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ