ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Θετική εισήγηση για άδεια"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Θετική εισήγηση για άδεια"

Θετική είναι η εισήγηση του Διευθυντού του τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ προς την αρμόδια επιτροπή για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, εφόσον το επιθυμεί.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η διαδικασία για την αδειοδότηση της ΑΕΛ. Η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι η εισήγηση του διευθυντού του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι θετική ενόψει χειμερινής ενίσχυσης, ενώ υπογράμμισε πως αν συνεργαστούν οι Πηλαδάκης, Ερασιτεχνική, τότε θα επιτευχθεί και ο στόχος του καλοκαιριού και οι Θεσσαλοί θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Θετική είναι η εισήγηση του Διευθυντού του τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ προς την αρμόδια επιτροπή για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, εφόσον το επιθυμεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο δικηγόρο του δικηγορικού γραφείου του κ. Αλέξη Κούγια κ. Κωνσταντίνο υνοδινό, στον ορκωτό λογιστή κ. Γεώργιο Μποζίκα και στον Οικονομικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Βράκα Χρήστο για την υποβολή του άρτιου φακέλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προσπαθεί να είναι άψογη προς την επιτροπή αδειδοτήσεων, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν την προηγούμενη σεζόν και η εισήγηση του κ. Δημητρίου είναι προάγγελος, εφόσον συνεργαστούν μαζί μας ο κ. Πηλαδάκης και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ώστε το Μάρτιο να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της αδειοδοτήσεως της ΑΕΛ, ώστε να συμμετέχει στη Super League του χρόνου.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι για την Τετάρτη 11/11/15 και ώρα 16:30 προσδιορίστηκε η εκδίκαση της εφέσεως την οποία κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστού Βόμβα, με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ τιμωρήθηκε με την εξοντωτική ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000€, γιατί από τους 15.000 που ευρίσκονταν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τρεις άναψαν τρεις πυρσούς, ένας πέταξε ένα άδειο χάρτινο ποτήρι στον αγωνιστικό χώρο και δέκα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με τά το σφύριγμα της λήξης για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ