ΠΑΕ ΑΕΛ: "Σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, περισσότερο τη δική μας"

ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, περισσότερο τη δική μας"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υποστήριξε με ανακοίνωσή της ότι σέβεται την ιστορία της ΑΕΚ, αλλά πολύ περισσότερο τη δική της. Διαβάστε τι ανέφεραν οι βυσσινί" προς απάντηση της αντίδρασης της Ένωσης για το αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, εξηγώντας ότι προχώρησε σε αυτήν την κίνηση εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα, αλλά και για το "εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ".

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης, η οποία μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας της, Ανδρέα Δημάτου, έκανε λόγο για "αισχρή προσβολή". Εκ μέρους των "βυσσινί" ήρθε νέα ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν:

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: "Επειδή η ΑΕΛ δεν έχει κανέναν λόγο να μην απαντάει με επίσημο τρόπο σε οποιαδήποτε παρατήρηση την αφορά, θέλουμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, αληθινά χαιρόμαστε για την Ευρωπαϊκή της πορεία και αληθινά στενοχωρηθήκαμε που αποκλείστηκε από την Δυναμό Κιέβου, αλλά πιο πολύ σεβόμαστε τη δική μας ιστορία, την οποία θέλουμε να είναι γεμάτη επιτυχίες και τίτλους και την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε και στο άμεσο παρόν και στο μέλλον. Μας κάνει εντύπωση γιατί σε αυτό το απόλυτα νόμιμο αίτημα μας υπήρξε αυτή η αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Το θέμα για μας θεωρείται λήξαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απάντηση Δημάτου στην ΑΕΛ: "Αισχρή προσβολή"
Η ΑΕΛ ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ στο ματς με την ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ "ΒΥΣΣΙΝΙ" ΣΕ ΕΠΟ ΚΑΙ ΕΣΚΑΝ

"Αντιντόπινγκ με ΑΕΚ"

ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

"Τίτλο με την ΑΕΛ"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24