ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Πέρυσι ο Ατρόμητος έπαιξε με λύσσα για να υποβιβαστούμε"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και επιτίθεται στον Ατρόμητο και στον Γιώργο Σπανό, μετά τις διαμαρτυρίες των Περιστεριωτών για την διαιτησία στο μεταξύ τους ματς. Τι αναφέρουν οι "βυσσινί".

Επιθετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του Ατρομήτου μετά τις διαμαρτυρίες των Περιστεριωτών για την διαιτησία στο μεταξύ τους ματς στον θεσσαλικό Κάμπο (0-0). Οι "βυσσινί" τονίζουν πως... ψάχνουν να βρουν που αδικήθηκε ο Ατρόμητος, λέγοντας παράλληλα πως ο Γιώργος Σπανός έχει ασθενή μνήμη και πως πέρυσι ο Ατρόμητος έπαιξε με λύσσα στο ματς του β' γύρου για να υποβιβαστεί η ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Δεν αντιλαμβανόμαστε τον εκνευρισμό του κ. Σπανού και ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τα πέναλτι που δεν δόθηκαν και σε ποιές φάσεις αδικήθηκε ο Ατρόμητος.

Πολύ περισσότερο είναι πέναλτι αυτό που γίνεται στον Φατιόν παρά οποιοδήποτε άλλο που ζητάει ο Ατρόμητος.

Λυπούμαστε που ο κ. Σπανός έχει ασθενή μνήμη. Θυμόμαστε πέρυσι πως χάσαμε το παιχνίδι στη Λάρισα, όταν ο Τόνσο πήρε τη μπάλα με το χέρι κι έβαλε το μοναδικό γκολ στην καριέρα του στην Super League ο Λημνιός κι επίσης θυμόμαστε το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ντέλετιτς στον αγώνα του δευτέρου γύρου, που ο Ατρόμητος έπαιξε με λύσσα για να υποβιβαστούμε.

Δεν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη συνέχεια, αλλά μας ενοχλούν οι ακραίες συμπεριφορές, ειδικά λόγω της εξαίρετης φιλοξενίας που παρέχουμε σε όλες τις ομάδες και ίσως αυτό να εκλαμβάνεται ως αδυναμία κι έχουμε συμπεριφορές μέσα στο γήπεδο μας σαν αυτή του Αγγελόπουλου, που οδήγησε στην αποβολή του και σαν αυτή του κ. Σπανού με τις δηλώσεις του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ