ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ευχαριστούμε την αστυνομία που απέτρεψε το σχέδιο 150 κουκουλοφόρων"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαριστεί την αστυνομία που απέτρεψαν σχέδιο εκτεταμένων επεισοδίων, με σκοπό την τιμωρία της ομάδας όπως συνέβη με την ΑΕΚ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ και ευχαριστεί την αστυνομία που απέτρεψαν σχέδιο εκτεταμένων επεισοδίων από ανήλικους κουκουλοφόρους, με σκοπό την τιμωρία της ομάδας όπως συνέβη με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρουν οι "βυσσινί", σκοπός ήταν να τιμωρηθεί η ΠΑΕ με μείον 3 βαθμούς, 2 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και βαρύτατο πρόστιμο, με απώτερο στόχο να εκβιαστεί ο Αλέξης Κούγιας να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να εκφράσουμε τις αμέριστες ευχαριστίες μας προς τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Γιάννη Τόλια, τον Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Καραπιπέρη και τον Αστυνόμο Α' κ. Καλούσιο, αλλά και όλους τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι με τις στοχευμένες ενέργειες τους απέτρεψαν το σχέδιο των 150 κουκουλοφόρων, ηλικίας η συντριπτική πλειοψηφία τους 15 και 16 ετών και των οργανωτών τους, Αλβανών και Ελλήνων μεγαλύτερης ηλικίας, από το να δημιουργήσουν εκτεταμένα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του AEL FC ARENA, με σκοπό, όπως συνέβη με την ΑΕΚ, να τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ με μείον 3 βαθμούς, 2 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και βαρύτατο πρόστιμο και έτσι να εκβιάσουν τον κ. Κούγια, είτε να πουλήσει είτε να χαρίσει τις μετοχές του σε πρόσωπα με τα οποία τελευταία συνεργάζονται.

Εις βάρος της ΑΕΛ και του κ. Κούγια υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, που οργανώνεται στη Γλυφάδα στην Αθήνα και το οποίο υλοποιούν στη Λάρισα ακόμη και στελέχη της διοικήσεως της Ερασιτεχνικής (πριν λίγες μέρες κατέθεσαν μήνυση κατά αρμοδίων οργάνων γιατί δεν υποβιβάζουν την ΑΕΛ) με σκοπό να φύγει από την ΑΕΛ ο κ. Κούγιας και να περιέλθει η ΑΕΛ στην ιδιοκτησία ακόμη και παλιών ιδιοκτητών, αμέσως ή εμμέσως, αλλά και στο μπλοκ ομάδων τις οποίες ελέγχει με δανεικούς παίκτες και με στελέχη μεγάλη ομάδα του κέντρου, με τον ιδιοκτήτη της οποίας ο κ. Κούγιας βρίσκεται σε αντιπαλότητα.

Αύριο το απόγευμα ο κ. Κούγιας μετά την επιστροφή του από υπόθεση που έχει στον Ανακριτή Ηγουμενίτσας θα καταθέσει μήνυση για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος όλων των προσώπων τα οποία συνελήφθησαν έξω από το AEL FC ARENA, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όσο και εις βάρος αυτών που συνελήφθησαν χθες και τα οποία βρέθηκαν οπλισμένα με μολότοφ, φωτοβολίδες και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.

Μήνυση θα καταθέσει ο κ. Κούγιας και για την εκβίαση εις βάρος του κ. Παλαιοχωρλίδη στο γραφείο Λιόντου και στο ιατρείο του, που τον εξανάγκασε σε παραίτηση από την αντιπροεδρία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η μήνυση θα περιλαμβάνει και αυτούς που με ανακοινώσεις τους οργάνωσαν τις συγκεκριμένες παράνομες και εκβιαστικές πράξεις, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ στη Λάρισα.

Μαζί με τη μήνυση θα κατατεθούν και οι ανακοινώσεις τους, αλλά και φωτογραφικό υλικό.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Κούγιας θέλουμε να εξαφανίσουμε από το AEL FC ARENA όλα τα κακοποιά στοιχεία, τα οποία με το προσωπείο του δήθεν οργανωμένου οπαδού καταστρέφουν νεαρά παιδιά (όπως αυτά που συνελήφθησαν) μετατρέποντας τα είτε σε χρήστες ναρκωτικών είτε σε αντικοινωνικά στοιχεία, τα οποία καταστρέφουν είτε δημόσια περιουσία είτε ιδιωτικές περιουσίες κρυμμένα πίσω από κουκούλες και τα οποία έχουν καταστρέψει κατ' επανάληψη την ΑΕΛ, υποβιβάζοντας την σε ερασιτεχνικό σωματείο και να μετατρέψει το AEL FC ARENA σε ένα χώρο ποδοσφαιρικής γιορτής για τα χιλιάδες μικρά παιδιά των εντίμων οικογενειών της Λάρισας, που να γιορτάζουν τις νίκες της ΑΕΛ με τους γονείς τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες του και να γιορτάσουμε όλοι μαζί ξανά πρωταθλήματα και κύπελλα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ