ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ετοιμάζουν πάρτι με ομάδες Μπαρτσελόνες"

Κούγιας

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ετοιμάζουν πάρτι με ομάδες Μπαρτσελόνες"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει "πάρτι" τις τελευταίες αγωνιστικές και "ομάδες Μπαρτσελόνες" σε έργο με "ίδιους πρωταγωνιστές".

Για "ίδιο έργο, με ίδιους πρωταγωνιστές" και για "πάρτι" που "αναμένεται να γίνει μεγαλύτερο τις επόμενες αγωνιστικές" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΑΕΛ.

Η θεσσαλική ΠΑΕ καταγγέλλει μεταξύ άλλων "ομάδες Μπαρτσελόνες" και καλεί εισαγγελείς (ποδοσφαιρικούς και μη), ΕΠΟ, διοργανώτρια αρχή και ΚΕΔ να παρέμβουν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

"Κανένας εισαγγελέας σε όλη την Ελλάδα, κανένας ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, καμία ΕΠΟ, καμία διοργανώτρια αρχή και καμία ΚΕΔ παρατηρούν τι γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Έτσι έχουμε μία απορία και είπαμε να την μοιραστούμε μαζί σας...

Πάλι το ίδιο έργο βλέπουμε, δυστυχώς με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Ειδικά στη βορειοδυτική Ελλάδα, από Λάρισα και Κοζάνη μεριά μέχρι τους Οθωνούς και την Αδριατική τα συνεργεία, όπως ακούμε από τις τοπικές φήμες, κάνουν μεγάλο πάρτυ και ετοιμάζονται για ακόμα μεγαλύτερο τις επόμενες αγωνιστικές.

Ελπίζουμε εμάς μετά τα περσινά με τις ομάδες Μπαρτσελόνες να μας έχουν αφήσει απ' έξω..."

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24