ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ενός λεπτού σιγή για τους τέσσερις ήρωες"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ \"AEL FC ARENA\" 
 (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ \"AEL FC ARENA\" (ICON PRESS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) ICON

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητά με ανακοίνωσή της να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αναμέτρηση με τη Ξάνθη, για την 29η αγωνιστική της Super League, στη μνήμη των τεσσάρων στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση ελικοπτέρου.

Η ΑΕΛ υποδέχεται τη Ξάνθη, την Κυριακή 23 Απρίλη στις 19:00 στη Λάρισα για την 29η αγωνιστική της Super League, με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των "βυσσινί" στη Super League.

Με ανακοίνωσή της η θεσσαλική ΠΑΕ και ο Αλέξης Κούγιας ζητούν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τεσσάρων στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί και συμπάσχει. Ο αδόκητος χαμός των τεσσάρων ηρώων συγκλονίζει τις καρδιές όλων μας. Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος των οικείων τους και ως μέλη της βυσσινή οικογένειας, που από χθες καταμετρά νέες απώλειες, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη των αθανάτων.

Ως ελάχιστο δε δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης στην απαστράπτουσα πατριωτική τους διαδρομή, η ΠΑΕ ΑΕΛ, με πρωτοβουλία του κ.Αλέξη Κούγια, απέστειλε αίτημα στην Super League προκειμένου να τηρηθεί στον αγώνα με την ΠΑΕ Ξάνθη ενός λεπτού σιγή.

Αν και ...Των αντρειωμένων ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται, είμαστε βέβαιοι ότι ο Ύψιστος θα τους κατατάξει στις δικές του στρατιές και θα απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο των αγαπημένων τους προσώπων. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ