ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Αυτοί είναι οργανωμένοι οπαδοί"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Αυτοί είναι οργανωμένοι οπαδοί"
Κούγιας INTIME SPORTS

Εγκώμια της ΑΕΛ για τον κόσμο της και τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Καλλιθέα, έμμεση αναφορά σε όσα έγιναν στη Λεωφόρο. Συνεργασία για την εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ.

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο της εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφορικά με τη συμπεριφορά τους στον εκτός έδρας νικηφόρο (0-1) αγώνα με την Καλλιθέα. Η "βυσσινί" ΠΑΕ έκανε σύγκριση ανάμεσα στους δικούς της οργανωμένους και σε εκείνους "των δήθεν μεγάλων ομάδων της Super League".

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ νιώθει για άλλη μια φορά την υποχρέωση να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους οπαδούς μας, οι οποίοι μας ακολούθησαν και στην Καλλιθέα και μας ενίσχυσαν, ώστε να κατακτήσουμε άλλη μια νίκη απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα και μια πολύ δύσκολη έδρα. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι ενώ για άλλη μια φορά μετατρέψαμε το γήπεδο του αντιπάλου σε έδρα μας, δώσαμε μαθήματα για το τι σημαίνει σωστός οργανωμένος οπαδός. Οι οπαδοί μας με τα τραγούδια τους, με τα συνθήματα τους και χωρίς να απαντούν στις προκλήσεις, δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα σε οποιονδήποτε κακόπιστο να δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα μας, η οποία καλπάζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σύγκριση της συμπεριφοράς των οργανωμένων οπαδών μας με τη συμπεριφορά οργανωμένων οπαδών των δήθεν μεγάλων ομάδων της Super League βγάζει νικητές τους δικούς μας και αυτό θα είναι και το πολύ μεγάλο μας όπλο, όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και για πάντα".

Ευχαριστίες στην ΠΑΕ Καλλιθέα

Μία μέρα μετά την επικράτηση στο Ελ Πάσο, η ΑΕΛ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΠΑΕ Καλλιθέα. Σε αυτή ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες στη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καλλιθέα για τον τρόπο που μας φιλοξένησαν και μας συμπεριφέρθηκαν, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο κι εκτός. Επιφυλασσόμαστε να τους το ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου, στο παλάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου AEL FC ARENA. Τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καλλιθέας κ. Γιάννης Αβραντίνης, όσο και οι κκ. Καραδήμος και Καρακασίδης μας έκαναν να νιώσουμε ότι παίζαμε στο σπίτι μας. Αυτό είναι το αληθινό ποδόσφαιρο και έτσι κάτι μπορεί να γίνει".

Συνεργασία για εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ

Για τις κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν, ώστε να εκκαθαριστεί η παλαιά ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε η ομάδα του κάμπου: "Συνεργασία είχε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας με τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ κ. Γιάννη Καλογιάννη για τον συντονισμό μαζί με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη του θέματος της διαγραφής της παλαιάς ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 του κ. Κώστα Πηλαδάκη και σε πολιτικό επίπεδο. Από σήμερα ο κ. Γιάννης Καλογιάννης θα έρθει σε επαφή με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, ώστε άμεσα, μέσα στην εβδομάδα, με επικεφαλής τον Δήμαρχο να γίνει σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα συμμετάσχουν όλοι οι βουλευτές του Νομού, αλλά και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ώστε το αργότερο μέχρι το τέλος του 2015 να έχει διαγραφεί η παλαιά ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 του κ. Πηλαδάκη".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ