ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο"
ΑΕΛ INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον κόσμο που στήριξε την ομάδα. Αιχμές για τους βοηθούς του διαιτητή Κατσικογιάννη.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αποθέωσε τους οπαδούς της εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφορικά με την παρουσία τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. "Βοηθούμε όλη την υγιή ποδοσφαιρική Ελλάδα να αντιληφθεί τι είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν βρίσκει λόγια και φράσεις για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε αυτόν τον υπέροχο και μοναδικό, για τη μίζερη ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, κόσμο που οδήγησε για άλλη μια φορά την πιο νεανική και ταλαντούχα ποδοσφαιρική ομάδα σε μια ακόμα νίκη

Χαιρόμαστε που ως διοίκηση μαζί με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας βοηθούμε όλη την υγιή ποδοσφαιρική Ελλάδα να αντιληφθεί τι είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Χαιρόμαστε που κάνουμε την πόλη μας και τους κατοίκους της Θεσσαλίας ευτυχισμένους και υπερήφανους. Υποσχόμαστε ότι σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Υ.Γ. Θεωρούμε τον κ. Κατσικογιάννη από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής διαιτησίας και ορισμένες χθεσινές στιγμές του τις χαρακτηρίζουμε απλώς άτυχες. Για τους βοηθούς του έχουμε εντελώς διαφορετική γνώμη και κρατήσαμε τα ονόματά τους".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ