ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αιχμές στον Πλεξίδα για το "κόκκινο" στην αδειοδότηση

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αιχμές στον Πλεξίδα για το "κόκκινο" στην αδειοδότηση
Κούγιας INTIME SPORTS

Η επιτροπή αδειοδότησης άναψε "κόκκινο" στην ΑΕΛ και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που φέρονται να μην έχουν εξοφληθεί. Αιχμές από τον Αλέξη Κούγια στον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Από τις ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την εξασφάλιση άδειας είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία με ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που φέρονται να μην έχουν εξοφληθεί επί εποχής Πλεξίδα.

Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο "Ok Radio" και εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην ιδιοκτήτη. Ανέφερε μεταξύ άλλων: " Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε δύο αγωγές παικτών από την περίοδο που διαχειρίστηκε ο Πλεξίδας. Μία σειρά παικτών που πήρε το πρωτάθλημα κατά τους ισχυρισμούς της επιτροπής δεν έχει εξοφληθεί. Ο μόνος κίνδυνος είναι ότι δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Το θέμα είναι περισσότερο ηθικό και ενόψει Μαρτίου. Δεν πρέπει να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε χαρτιά του Πλεξίδα. Όλα αυτά δεν τα γνώριζα, όπως και ένα γεγονός της μη δηλώσεως στο ΙΚΑ παικτών και υπαλλήλων. Μόνο οκτώ ήταν δηλωμένοι. Δεν ήθελα να τα πω, για να μην αποπροσανατολίσω την προσπάθειά μας. Τώρα τουλάχιστον ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ελπίζω να βρεθεί λύση με τον Πηλαδάκη και την Ερασιτεχνική".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το θέμα: " Σύμφωνα με την περίληψη της υπ' αριθ. 26Β/13.1.11.2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδοτήσεων Ομάδων, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν αδειοδοτείται και παραμένει σε καθεστώς επιτήρησης. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης υπάρχουν εκκρεμείς οφειλές, προσφυγές ή αλλες εκκρεμμότητες προς τους ποδοσφαιριστές: NTAMACK BILLA, PINAZO ARIAS, ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, DIAS RIBEIRO, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΠΑΜΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΡΤΣΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, DASILVA PINTO, ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ.

Όπως είναι φανερό όλοι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους φέρεται να οφείλει η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι της περιόδου 2014-15, εποχή που ιδιοκτήτρια εταιρία της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν η εταιρία La Farm και διαχειριστής αυτής η οικογένεια Πλεξίδα.

Η επιτροπή δε δέχθηκε ως επαρκή τα στοιχεία που παρέδωσε η πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΛ επί εποχής κ. Πλεξίδα κα Μάρα Μπουρλόκα στον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ Μάρκου, όταν παρέλαβε τα αρχεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πλευράς του κ. Πλεξίδα οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι εξοφλημένοι και απέρριψε την εισήγηση του Διευθυντού του Τμήματος Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ έπρεπε να αδειοδοτηθεί και να αρθεί το καθεστώς επιτήρησης..

Οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ θα μελετήσουν την απόφαση κι έπειτα η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τοποθετηθεί επισήμως λόγω της σοβαρότητας του θέματος σε ειδική συνέντευξη τύπου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ