ΑΕΛ

Όλα για τη νίκη παραμονής η ΑΕΛ

Όλα για τη νίκη παραμονής η ΑΕΛ
ΑΕΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ δίνει τη Δευτέρα (20/2, 19.30) ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια στη Super League, εντός έδρας με τον Λεβαδειακό. Εκτός αποστολής οι Τικίτο, Μονιάκης, Αποστολόπουλος και Ντοντό.

Όλα τα λεφτά είναι για την ΑΕΛ το παιχνίδι της Δευτέρα (20/2, 19.30) με τον Λεβαδειακό, στο AEL FC Arena, για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι "βυσσινί" είναι στην 13η θέση με 17 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί στο -3, στη 14η θέση.

Γίνεται σαφές ότι πρόκειται για κρίσιμο παιχνίδι, που σημαίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων στην κατηγορία. Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε και ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης δεν είναι σε θέση να υπολογίζει στους τραυματίες Ντοντό, Τικίτο, Μονιάκη και Αναστασόπουλο.

Ενοχλήσεις αντιμετωπίζει ο Λετονός χαφ, Γιάνις Ικαούνιεκς και δεν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Καρδιτσιώτη προπονητή, ο οποίος θα ανακοινώσει τη 18άδα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Τελευταία φορά που είχαν επικρατήσει (2-1) οι Θεσσαλοί ήταν στις 4 Ιανουαρίου, στο εντός έδρας ματς με τη Βέροια. Από τότε μετρούν τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Με την κατάκτηση των τριών βαθμών η ΑΕΛ θα αφήσει πίσω της με έξι βαθμούς τον Λεβαδειακό και θα έχει κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για τη σωτηρία, παρότι θα απομένουν ακόμα εννέα αγωνιστικές για το φινάλε.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ