ΑΕΛ

Ο Κούγιας μετέθεσε τη συνέντευξη Τύπου των αποκαλύψεων

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΚΟΥΓΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΚΟΥΓΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Αλέξης Κούγιας, με προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, γνωστοποίησε πως μεταθέτει τη συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να δώσει στις 27 Φεβρουαρίου για μετά το τέλος του πρωταθλήματος εξαιτίας του κρίσιμου αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Μετά την ήττα με 1-0 απ' τον Παναθηναϊκό στο "AEL FC Arena", ο Αλέξης Κούγιας είχε ενημερώσει πως θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 27 Φεβρουαρίου για να αποκαλύψει τις ομάδες που πέρυσι προσπάθησαν να ρίξουν την ΑΕΛ, αλλά και το παράνομο καθεστώς ιδιοκτησίας - συνιδιοκτησίας ορισμένων ΠΑΕ της Super League.

Ωστόσο, τελικά, τη Δευτέρα (26/02), ο μεγαλομέτοχος των "βυσσινί", μέσω προσωπικής δήλωσης στην ιστοσελίδα της ομάδας, ανακοίνωσε πως η συνέντευξη Τύπου μετατίθεται για μετά το τέλος του πρωταθλήματος "εξαιτίας συμπεριφορών οπαδών και επαγγελματικών στελεχών των λεγόμενων μεγάλων ΠΑΕ, αλλά και λόγω του εξαιρετικά κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο".

Η προσωπική δήλωση του κ. Κούγια:

1. Κατόπιν προσωπικής αποφάσεως και λόγω των τεράστιων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην Super League εξαιτίας συμπεριφορών οπαδών και επαγγελματικών στελεχών των λεγόμενων μεγάλων ΠΑΕ, αλλά και λόγω του εξαιρετικά κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης 1/3 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφάσισα να μεταφέρω για το τέλος του πρωταθλήματος την συνέντευξη μου, η οποία αφορά το παράνομο καθεστώς ιδιοκτησίας - συνιδιοκτησίας ορισμένων ΠΑΕ της Super League.

2. Κατόπιν εκκλήσεως πολλών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισα να ορίσω για τον ημιτελικό με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμή γενικής εισόδου 10€ για όλες τις θύρες.

Εξαιρούνται όλες οι θύρες της δυτικής εξέδρας (σουίτες, θέσεις επισήμων, VIP, διακεκριμένες θέσεις κατόχων διαρκείας) όπου οι τιμές παραμένουν στα 20€ και 50€.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ