ΑΕΛ

Ο Κούγιας για το γηπεδικό με αιχμές για το Βόλο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας, ΑΕΛ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αλέξης Κούγιας με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΛ αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την ομάδα του Βόλου.

Για ακόμη μια φορά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για το Αλκαζάρ έκανε επίθεση στην επιτροπή που διαχειρίζεται το γήπεδο ενώ άφησε και αιχμές για την ομάδα του Βόλου.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας:

"Πληροφορήθηκα ότι η Επιτροπή που διαχειρίζεται τις τύχες του ιστορικού για την ΑΕΛ μας Σταδίου Αλκαζάρ, εκεί που πανηγυρίσαμε το Πρωτάθλημά μας το 1988, υπό τον βραβευμένο από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, δυστυχώς αποτυχόντα να εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος, κ. Κωσταρόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κ. Καλογιάννης διπλασίασε τα ποσοστά του, μετέτρεψε το γήπεδο μας σε χώρο συναυλιών, όπου ήδη τραγούδησαν οι συμπαθέστατοι κ.κ. Ρουβάς και Ρόκκος και έπονται και άλλοι.

Δυστυχώς εμείς στην ΑΕΛ είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα της, αναβαθμισμένης και με μικρό αριθμό ομάδων, Super League, που εάν ο ιδιώτης ιδιοκτήτης του ιδιωτικού AEL FC ARENA το επιθυμεί (γιατί έτσι του αρέσει!!!) δεν έχουμε γήπεδο να παίξουμε, όταν μία ομάδα 2 ετών, ο ΝΠΣ Βόλος ή άλλως Πύδνα Κίτρους Νομού Πιερίας έχει στη διάθεσή του τόσο το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όσο και τα βοηθητικά γήπεδα με μόνο 30.000€ το χρόνο, ενώ εμείς για τη χρήση του AEL FC ARENA θα έχουμε πληρώσει με την τρέχουσα σεζόν, για να απολαμβάνουν την ΑΕΛ οι οπαδοί μας στη Λάρισα, τα τελευταία 5 χρόνια 2.050.000€ πλέον ΦΠΑ.

Ευχαριστώ όλους τους βουλευτές του Νομού Λαρίσης, τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους του Νομού Λαρίσης για τη βοήθεια που μου προσφέρουν, ώστε η ΑΕΛ μας να κατακτήσει τους στόχους της".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ