ΑΕΛ

Ο Κούγιας είδε ταλέντο που λέγεται... Ταλέντο

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ταλέντο, Καλλιθέα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ έχει ήδη αποκτήσει δύο Βραζιλιάνους και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Αλέξης Κούγιας τσέκαρε από κοντά έναν ακόμα, ο οποίος λέγεται Ταλέντο Αλεξάντρε ντε Ολιβέιρα Μασέδο Ζούνιορ! (VIDEO).

Σάλες Λεοζίνιο και Φερνάντο Γουάλας αποκτήθηκαν από την ΑΕΛ. Οι δύο από τις τρεις μεταγραφές που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι "βυσσινί" είναι Βραζιλιάνοι, αλλά ενδέχεται να μην είναι και οι μόνοι που θα αποκτηθούν από τη χώρα της σάμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε στην Ελευσίνα το απόγευμα της Κυριακής (28/5) και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και την Καλλιθέα, για την 32η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Σκοπός της παρουσίας του ήταν να τσεκάρει από κοντά τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Καλλιθέας, με το όνομα Ταλέντο Αλεξάντρε ντε Ολιβέιρα Μασέδο Ζούνιορ, ή απλά Ταλέντο (αριστερά στη φωτ.)! Ο Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα της επίθεσης, αλλά και δεκάρι πίσω από τον φορ. Διακρίνεται για την ταχύτητα και το καλό του σουτ.

Είναι γεννημένος στις 14 Μαΐου 1995, έχει ύψος 1.80 και στην αθηναϊκή ομάδα πήγε το δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτό το διάστημα έχει προλάβει να παίξει σε 12 παιχνίδια και να σημειώσει 2 γκολ. Το ένα μάλιστα το σημείωσε απέναντι στον Πανελευσινιακό, στο παιχνίδι της Κυριακής, στο νικηφόρο 3-1 της ομάδας του!

Στο σύνολο του Ελ Πάσο ο Ταλέντο πήγε προερχόμενος από την Bonsucesso, ομάδα της χώρας του. Μένει να φανεί εάν κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του από την ΑΕΛ ή όχι. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του παίκτη στην Καλλιθέα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Αν βέβαια προκύψει υποβιβασμός, τότε μένει ελεύθερος...

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ