ΑΕΛ

Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε 2-1 την ΑΕΛ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ, Τρίκαλα EUROKINISSI SPORTS

Φιλικό στα Τρίκαλα έδωσαν ΑΟΤ και ΑΕΛ το βράδυ της Παρασκευής (1/9). Οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-1 με γκολ των Καπού και Μανώλη, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντέλετιτς. (PHOTOS)

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 2-1 της ΑΕΛ σε εντός έδρας φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε με 2-1 των «βυσσινί», που συμμετέχουν στη Super League.

Μόλις στο 5' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μίλιεβιτς, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Σαφαρίκας. Δύο λεπτά μετά ο Καπός, που παίζει δανεικός στον ΑΟΤ από την ΑΕΛ, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Μίλιεβιτς, αλλά απέναντι από τον Σαφαρίκα πλάσαρε άουτ. Στο 14' το σουτ του Μίλιεβιτς από τον άξονα κατέληξε άουτ.

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Μίλιεβιτς, Τρίκαλα EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΟΤ συνέχισε να παίζει καλύτερα και στο 19' το σουτ του Τεγούση ύστερα από πάσα του Τσίπρα κατέληξε εκτός εστίας. Η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων χάθηκε στο 20'. Ο Σαφαρίκας εκτέλεσε το ελεύθερο, στην διεκδίκηση στο κέντρο κανείς δεν πήρε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Περόνε που δοκίμασε να κρεμάσει τον Αποστολίδη δίχως όμως επιτυχία. Στο 22' το σουτ του Λαγού πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 29' την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περόνε, εξουδετέρωσε ο Αποστολίδης.

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ, Τρίκαλα EUROKINISSI SPORTS

Τελικά το 1-0 έγινε στο 32'. Από λανθασμένο υπολογισμό του Κούσα, ο Καπός βρήκε απέναντι στον Σαφαρίκα, ο οποίος τον ανέτρεψε. Ο Καπός ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο 1-1 στο 57', αλλά ο Γιαννιτσάνης αστόχησε προ κενής εστίας. Το 1-1 έγινε στο 80' χάρη σε σουτ του Ντέλετιτς έξω από την περιοχή. Τη νίκη πήρε ο ΑΟΤ στο 86', όταν από διαδοχικά λάθη των αμυντικών της ΑΕΛ, το σουτ του Μανώλη από το σημείο του πέναλτι κατέληξε στα δίχτυα (2-1).

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

AOT (Σωτήρης Αντωνίου):Αποστολίδης, Βέρτζος (85′ Ζγκούρι), Γιαννίτσης (72′ Γκαλίτσιος), Κοτσώνης, Γκόλιας, Πάνος, Τεγούσης (55′ Αναστασόπουλος), Τσιάρας, Μίλιεβιτς (86′ Μανώλης), Τσίπρας (55′ Τόμιτς), Καπός (86′ Ντιατά).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους):Σαφαρίκας, Μασούρας, Κούσας, Γιοβάνοβιτς (46′ Καρατάσιος), Κόντορ, Λαγός, Ανδρεόπουλος (69′ Φατιόν), Κρητικός (69′ Ρέντζας), Γιαννιτσάνης, Μπάμπιτς (46′ Κρίζμαν), Περόνε (69′ Ντέλετιτς).

Διαιτητής: Ρούσσης(Θεσσαλίας).

Βοηθοί: Τίκας, Παπαλίτσας(Καρδίτσας). 4ος: Μπεκιάρης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ