ΑΕΛ

Ντόστανιτς: "Σήμερα κέρδισαν τα παιδιά το παιχνίδι"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ράτκο Ντόστανιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο με τη νίκη της ΑΕΛ όσο και από την παρουσία των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Το ντεμπούτου του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της ΑΕΛ συνοδεύτηκε με νίκη και ο έμπειρος τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ντόστανιτς τόνισε πως η νίκη άνηκε μόνο στους ποδοσφαιριστές του ενώ δήλωσε ικανοποιημένος και απ' όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Ακριβώς το ίδιο πράγμα που λέω τώρα το είπα και πριν την έναρξη του αγώνα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο Πλατανιάς δεν είχε να χάσει κάτι, αντίθετα εμείς θα είχαμε πρόβλημα αν δεν κερδίζαμε.

Το βασικό είναι πως σήμερα κέρδισαν τα παιδιά το ματς. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που η επιστροφή μου συνδυάστηκε με νίκη. Στις τέσσερις μέρες που έχω δουλέψει έβλεπα στα μάτια των παικτών μου πως ήθελαν το σημερινό ματς.

Αυτό όμως τελειώνει εδώ. Όλοι πρέπει να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν γιατί μας περιμένει ο ημιτελικός».

Για το τι τον ικανοποίησε και τι τον προβλημάτισε στο ματς:
«Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε. Ήρεμα προσπαθήσαμε να ανοίξουμε την αντίπαλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε, αλλά και πάλι ήρεμα στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ.

Δεν προβληματίστηκα από κάτι αν και υπάρχουν κομμάτια που έχουμε συζητήσει με τα παιδιά και θα τα δούμε και στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένος όμως γιατί προσπαθήσαμε να παίξουμε κάθετο ποδόσφαιρο και να βγάλουμε φάσεις. Αυτό είναι το κυριότερο σημείο του παιχνιδιού.

Είμαι ευτυχισμένος που κέρδισε η ομάδα κάναμε τον κόσμο, τον πρόεδρο κι όλους τους φιλάθλους χαρούμενους».

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ