ΑΕΛ

Ντέλετιτς: "Είναι γλυκό να σκοράρεις στο τέλος"

Ντέλετιτς: "Είναι γλυκό να σκοράρεις στο τέλος"

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες" και μίλησε για τη νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης χάρη σε δικό του γκολ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του. (AUDIO)

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες" με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη και μίλησε για τη νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης χάρη σε δικό του γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το που θα φτάσει η ομάδα του μετά τη νίκη του Σαββάτου επί του Απόλλωνα Σμύρνης:« Είχαμε τύχη και σκοράραμε. Το πιο σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι η νίκη».

Για το πως ήρθε στη Λάρισα:« Ο Σλάνταν Σπάσιτς με έφερε στην ομάδα και πλέον αγωνίζονται σε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό πρωτάθλημα. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές, και από την 5η θέση και κάτω κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη».

Για τους στόχους της ΑΕΛ:« Από την αρχή θέλαμε να τερματίσουμε στις θέσεις 5-10. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ξέρουμε πως είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλη φανέλα. Μαθαίνουμε να ζούμε με την πίεση. Έτσι προχωράμε».

Για το τι έχει αλλάξει ο νέος προπονητής, ο κ. Φυντάνης:« Έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και την πειθαρχία και αυτά έχουν κάνει τη διαφορά».

Για τα γκολ που βάζει η ΑΕΛ στο τέλος των αγώνων:« Δε σταματούμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να προσπαθούμε. Άλλωστε είναι γλυκό να σκοράρεις στο τέλος».

Για το αν σκέφτεται την κλήση στην εθνική Σερβίας:« Είμαι χαρούμενος που προκρίθηκε η Σερβία στο Μουντιάλ. Η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα. Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι. Αν πάω σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα θα το σκεφτώ».

Ακούστε τη συνέντευξή του...

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ