ΑΕΛ

Ναζλίδης: "Θέλαμε τη νίκη, θετικός όμως και ο βαθμός"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σίγουρος ότι η ΑΕΛ θα τα πάει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ο Ναζλίδης. Τι είπε με τη σειρά του ο Φατιόν.

Στην εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" της "NOVA" μίλησε ο κορυφαίος της ΑΕΛ, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, Θωμάς Ναζλίδης ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε τη νίκη στην αναμέτρηση με το τριφύλλι αλλά ο βαθμός που πήραν οι "βυσσινί" δεν ήταν αρνητικός.

Ο Ναζλίδης μίλησε και για τον κόσμο της Λάρισας που βοηθάει την ομάδα αλλά και την δική του παρουσία τη φετινή σεζόν στην ΑΕΛ.

"Η ομάδα ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, χρειαζόταν να πάρει κάτι από το ματς. Θέλαμε τη νίκη αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν αρνητικός και ο βαθμός. Η πόλη και ο κόσμος έχει την ΑΕΛ για καμάρι της και εμείς προσπαθούμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για να τους ευχαριστήσουμε. Στα ντέρμπι σίγουρα ο κόσμος σε βοηθάει περισσότερο, οι παίκτες δίνουν περισσότερα αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε".

Τι περίμενες στην αρχή της σεζόν από την ομάδα;
"Η αλήθεια είναι ότι περίμενα από την ομάδα να έχει σκαμπανεβάσματα λόγω της απειρίας αρκετών παιδιών. Σίγουρα για φέτος στόχος είναι η παραμονή και να μπαίνουν στέρεες βάσεις για να φτάσει η ΑΕΛ εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι".

Ο κόσμος δείχνει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια;
"Η πόλη ζει για την ομάδα της. Τους περιμένουμε σε κάθε παιχνίδι και τους περιμένουμε ακόμα περισσότερους. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε".

Σε βλέπουμε να κάνεις ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της καριέρας σου ενώ και αγωνιστικά βγαίνεις περισσότερο έξω από την περιοχή, σου αρέσει να κρατάς την μπάλα στα πόδια σου και να βοηθάς;
"Η αλήθεια είναι ότι νοιώθω καλά στην ομάδα, στην πόλη. Όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Μου αρέσει να παίρνω την μπάλα περισσότερο στα πόδια μου. Μου ταιριάζει η ομάδα και είμαι καλά".

Η ΑΕΛ έχει παίξει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα;
"Όπως είναι τα δεδομένα ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, έχει βαθμολογική άνεση που τον κάνει φαβορί. Αν μπορέσει να ανατραπεί η κατάσταση θα είναι καλό για όλους μας".

Φατιόν: "Η ΑΕΛ άξιζε ένα γκολ"

"Ήταν ένα ματς από το 1ο λεπτό πολύ σκληρό. Το γκολ το κυνηγάμε. Είναι και θέμα τύχης. Αξίζαμε ένα γκολ στο τέλος, δεν ήρθε και πάμε στο επόμενο ματς", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φατιόν για τη λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ