ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μποζίνοφ: "Δεν θέλω να παίξω στην ΑΕΛ"

Μποζίνοφ: "Δεν θέλω να παίξω στην ΑΕΛ"
Μποζίνοφ

Ο Βαλερί Μποζίνοφ δήλωσε ότι μίλησε με τον ιδιοκτήτη και τον προπονητή της ΑΕΛ, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους "βυσσινί", θέλοντας να αγωνιστεί σε καλύτερη ομάδα.

Ο Βούλγαρος επιθετικός, Βαλερί Μποζίνοφ, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την προοπτική να αγωνιστεί στην ΑΕΛ. Αφού υποστήριξε ότι μίλησε με τον ιδιοκτήτη και τον προπονητή των "βυσσινί", ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνιστεί σε καλύτερη ομάδα. Ο φορ της Μπότεφ Βράτσα ανέφερε:

"Μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή. Ξέρω τι προσφέρει η Λάρισα, αλλά είμαι κατηγορηματικός ότι δεν θέλω να παίξω εκεί. Είμαι ακόμα παίκτης της Μπότεφ Βράτσα και δεν σκοπεύω να φύγω, αν δεν δεχτώ πρόταση από ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους".

Ο Αλέξης Κούγιας είχε μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Βαλέρι Μποζίνοφ και το ρόλο που παίζει σε αυτή ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα: " Αν καταφέρει ο προπονητής και τον 'ψήσει' να έρθει σε οικονομικά λογικά πλαίσια γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να θέσεις τον μισό οικονομικό προϋπολογισμό σου σε έναν μόνο παίκτη, ας έρθει.

Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες αλλά το θέμα είναι οικονομικό. Ο προπονητής που έχουμε είναι μεγάλη προσωπικότητα, αν καταφέρει να τον φέρει θα ανέβουμε και εμείς ένα επίπεδο. Εμείς βγάζουμε τώρα έναν μεγάλο σέντερ φορ τον Νούνιτς που είναι 22 χρονών. Γιατί να δημιουργήσω πρόβλημα στον Νούνιτς;"

AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ