ΑΕΛ

Μόρας: "Πείτε το οπαδιλίκι, πείτε το όπως θέλετε"

Μόρας: "Πείτε το οπαδιλίκι, πείτε το όπως θέλετε"
Μόρας, Γκέκας

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βαγγέλη Μόρα μέσω instagram για το γεγονός ότι φόρεσε ξανά τη φανέλα της ΑΕΛ ύστερα από 16 χρόνια και 10 μήνες.

Πέρασαν 16 χρόνια και 10 μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξε με την ΑΕΛ ο Βαγγέλης Μόρας. Ο 37χρονος πια κεντρικός αμυντικός φόρεσε ξανά τη βυσσινί φανέλα την Κυριακή (4/3), στο εκτός έδρας ηττημένο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο άλλοτε διεθνής κεντρικός αμυντικός εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που έπαιξε ξανά με τη θεσσαλική ομάδα, ανεβάζοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο instagram. Σε αυτό ανέφερε: "Μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες έγινε το όνειρό μου, όπως και το όνειρο των δικών μου ανθρώπων, πραγματικότητα, να φορέσω τη φανέλα που αγαπώ ξανά!

Ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο είναι η ΑΕΛ. Πείτε το οπαδιλίκι, πείτε το γλύψιμο, πείτε το όπως θέλετε. Για εμένα θα είσαι η ομάδα της καρδιάς μου και όσο θα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι, θα προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιο έντονα μπορώ χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα λένε οι κακές γλώσσες #ael #love #myteam #football #mydream #mycity".

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βλέπει ψηλότερα ο Λεβαδειακός, 2-1 την ΑΕΛ με ανατροπή
Ο Μόρας έπαιξε ξανά με την ΑΕΛ μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ