ΑΕΛ

Μόρας: "Μόνο ισόβιος αποκλεισμός για να εξαλειφθεί κάθε ίχνος ρατσισμού"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μόρας πήρε ξεκάθαρη θέση κατά του ρατσισμού με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο Αμπού Μπα του Άρη στον αγώνα της ΑΕΛ με τους κίτρινους. Καταδικάζει το συμβάν και η ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Αμπού Μπα του Άρη στον αγώνα με την ΑΕΛ και ο Βαγγέλης Μόρας πήρε ξεκάθαρη θέση, αποδοκιμάζοντας το συμβάν και τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει ισόβιος αποκλεισμός από τα γήπεδα για τέτοια γεγονότα.

"Δυστυχώς μόνο ο ισόβιος αποκλεισμός θα μπορούσε να βοηθήσει στο να εξαλειφθεί κάθε ίχνος ρατσισμού . Εμείς σαν ποδοσφαιριστές θα είμαστε ενωμένοι και ενάντια σε αυτούς τους ανεγκέφαλους . — Say No To Racism", έγραψε ο Μόρας στο Instagram.

Μόρας: "Μόνο ισόβιος αποκλεισμός για να εξαλειφθεί κάθε ίχνος ρατσισμού"

ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ανέφερε με τη σειρα της: "Το Σωματείο της ΑΕΛ καταδικάζει ρητά και απερίφραστα το εμετικό κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από φιλάθλους μας στο AEL FC Arena έναντι του ποδοσφαιριστή Αμπού Μπα της ομάδας του Άρη. Ζητούμε συγγνώμη από τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την απογοητευτική αντιμετώπιση που δέχτηκε από μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ και οι Λαρισαίοι γενικότερα φημίζονταν πάντα για την ηθική τους και την φιλοξενία τους, χωρίς ποτέ να διαχωρίζουν τους ανθρώπους, και μία μικρή μειονότητα ανεγκέφαλων δεν μπορεί να τους στιγματίσει.

ΥΓ: Κύριε μεγαλομέτοχε της «Ανίκητο Άλογο» και κύριοι του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ μήπως φταίει το Σωματείο της ΑΕΛ για την εξευτελιστική ρατσιστική συμπεριφορά των εναπομείναντων οικογενειαρχών; Μήπως είμαστε κρυμμένοι στις άδειες κερκίδες του Αρένα και τους βάλαμε να ρεζιλέψουν και να ντροπιάσουν την ΑΕΛ;

ΑΕΛ - Αθλητική Ένωση Λάρισας"

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ