ΑΕΛ

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ηλίας Κυριακίδης

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ηλίας Κυριακίδης
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Κυριακίδης παραχωρεί συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (6/5) στην Λάρισα και μιλά για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Κυριακίδης επέστρεψε στην ΑΕΛ με σκοπό να βοηθήσει έτσι ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς ξαφνικά βρέθηκε εκτός ομάδας εξαιτίας μίας κόντρας που υπάρχει με την διοίκησης.

Μετά την άνοδο της ΑΕΛ στην Football League, ο Κυριακίδης θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για όλα όσα έζησε φέτος.

"Έχοντας πλήρη συναίσθηση των στιγμών και των κάθε είδους συγκυριών που αφορούν την ΑΕΛ και αφού για όλο αυτό το χρονικό διάστημα συνειδητά απέφυγα οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτησή μου, που θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να πλήξει το συμφέρον της ομάδας -εκτός της προ δύο μηνών ήπιων τόνων και ενωτικής ανακοίνωσής μου-πιστεύω ότι τώρα που ο στόχος της ανόδου είναι εξασφαλισμένοςκαι μαθηματικάείναι η καταλληλότερη στιγμή ώστε να μιλήσω για οτιδήποτε αφορά τον παραγκωνισμό μου και γενικότερα για όλα εκείνα που σχετίζονται με την υπόθεσή μου και όχι μόνο.

Καλώ, λοιπόν, τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, τους συναδέλφους μου, το τεχνικό τημ, τους εκπροσώπους του Τύπου και φυσικά τους οπαδούς και τους φιλάθλους της ΑΕΛ στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσω την Τρίτη 6/5/2014 και ώρα 19.00 στο Divani Palace Larissa.

ΥΓ: Βλέποντας την ΑΕΛ, ως παίχτης και κομμάτι της, να κερδίζει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία νιώθω για μια ακόμη φορά δικαιωμένος για την επιλογή που έκανα τον περασμένο Ιούλιο, να έρθω και πάλι στη Λάρισα και να αγωνιστώ για τη φανέλα αυτή".

Με εκτίμηση,

Ηλίας Κυριακίδης

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ