ΑΕΛ

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης οι υπογραφές με Αγκάνοβιτς στην ΑΕΛ

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης οι υπογραφές με Αγκάνοβιτς στην ΑΕΛ

Στην Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο 29χρονος μέσος Αντνάν Αγκάνοβιτς ο οποίος αναμένεται να είναι η τελευταία προσθήκη των "βυσσινί".

Σε μια ακόμη μεταγραφή, στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου, προχωράει η ΑΕΛ καθώς από το πρωί της Τετάρτης (8/2) βρίσκεται στην Λάρισα ο 29χρονος μέσος (σ.σ. γεν. στις 03/10/1987) Αντνάν Αγκάνοβιτς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Αγκάνοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντουμπρόβνικ και μεταξύ άλλων έχει παίξει στην Σλοβενία με την Κόπερ και στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσού αλλά και στην Βιτορούλ τη σεζόν 2015-16 με την οποία μάλιστα κατέκτησε το Λιγκ Καπ.

Ο 29χρόνος μέσος την Τετάρτη μάλιστα πρόλαβε να κάνει και την πρώτη του προπόνηση δείχνοντας τη θέληση του για να ενταχθεί στην ΑΕΛ και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες και να πέσουν οι υπογραφέ.ς

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Τετάρτης οι Μονιάκης, Ντοντό ήταν εκτός ενώ οι Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης έκαναν θεραπεία και όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ