ΑΕΛ

Με Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλιεβιτς η αποστολή για τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΛ για την εντός έδρας αναμέτρηση (7/1, 19:30) με τον Ολυμπιακό. Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα.

Δύο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου για την ΑΕΛ θα βρίσκονται στην 20μελή αποστολή ενόψει της αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (7/1, 19:30) στο AEL FC Arena για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Ηλία Φυντάνη, αντίθετα εκτός έμεινε ο τρίτος της παρέας των μεταγραφών, Νέμανια Μλαντένοβιτς, αφού δεν βγήκε εγκαίρως η μπλε κάρτα του παίκτη. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτό συνέβη γιατί η Σέρβικη Ομοσπονδία ευρισκόμενη σε ημέρες αργίας και εορτών, λόγω Χριστουγέννων, δεν απάντησε στο έγκαιρο αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η αποστολή των "βυσσινί":

Με Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλιεβιτς η αποστολή για τον Ολυμπιακό

Θυμίζουμε ότι η έφεση που κατέθεσε ο Ηλίας Φυντάνης, για τον ένα μήνα ποινής που του έχει επιβληθεί, δεν έγινε δεκτή και έτσι ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν μπορεί να είναι στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αλλά και ούτε σε αυτή που ακολουθεί κόντρα στην Ξάνθη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί τους φιλάθλους της αύριο Κυριακή 7/1/2018 ημέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους είτε από το περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και αντιστοίχως από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός και μη έγκαιρη είσοδος στο γήπεδο.

Διευκρινίζεται ότι τα εκδοτήρια στο AEL FC ARENA θα λειτουργούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ