ΑΕΛ

Με Ρέντζα και Ξενοδόχοβ στην αποστολή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή των "βυσσινί" για το ματς με τον Παναιτωλικό τους Ρέντζα και Ξενοδόχοβ, οι οποίοι απουσίαζαν από τη Νέα Σμύρνη. Εκτός ο τιμωρημένος, Αγκάνοβιτς, και οι τραυματίες.

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 17:15 στη Λάρισα για την 25η αγωνιστική της Super League, και ο τεχνικός των "βυσσινί", Σάκης Τσιώλης, υπολογίζει σε δύο επιστροφές καθώς οι Βασίλης Ρέντζας και Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, οι οποίοι απουσίαζαν από τη Νέα Σμύρνη και το ματς με τον Πανιώνιο, είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.

Απών είναι ο Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική της Super League και οι τραυματίες εδώ και καιρό Μασαλέσα, Τικίτο και Ντοντό. Μετά από 24 ματς στη Super League, ο Παναιτωλικός έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ η ΑΕΛ 21 και βρίσκεται στη 13η θέση.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Ναβάρο, Αβραάμ, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Φάρκας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Κόντορ, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ικάουνιεκς, Καπός, Κουτσιανικούλης, Ρέγες, Τσάκο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ