ΑΕΛ

Με Μαρουκάκη η ΑΕΛ, 3-1 την ομάδα Νέων

Με Μαρουκάκη η ΑΕΛ, 3-1 την ομάδα Νέων
ΑΕΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 της ομάδας Νέων σε τεστ προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στα Δένδρα. Δύο γκολ σημείωσε ο Ματθαίος Μαρουκάκης. Τσιώλης: "Πρέπει να μάθουμε αν παίξουμε με τον ΠΑΟΚ για να ετοιμαστούμε σωστά".

Με 3-1 επιβλήθηκε η πρώτη ομάδα της ΑΕΛ, της ομάδας Κ20, στο οικογενειακό φιλικό που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (13/11) στο προπονητικό των Δένδρων, παρουσία 300 περίπου φιλάθλων. Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Χοτζάλι, για λογαριασμό της Κ20, για να ισοφαρίσει στο 20' ο Καπός, οδηγώντας το ημίχρονο στο ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της πρώτης ομάδας βρήκαν απέναντί τους έναν καταπληκτικό Παϊτέρη, ο οποίος νικήθηκε τελικά στο 80' από τον Μαρουκάκη, που σκόραρε και στο 88' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Κόντορ, Μασούρας, Φάρκας, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα(10’ Λαμπρόπουλος, 38’ Ναβάρο), Κουτσιανικούλης, Καπός.Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης, Φατιόν, Ναζλίδης, Ναβάρο, Ντέλετιτς, Μαρουκάκης.

Κ20 (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Κυρίτσης Ι., Αναγνώστης, Παπαδόπουλος, Ναλμπάντης, Γεωργακόπουλος, Καραλούλης, Χοτζάλι, Νούσιας, Μακρής, Κεϊτά. Έπαιξαν και οι: Χατζής, Καλούσης, Κρητικός, Μαστακούλης, Τζέκας, Κυρίτσης Θ.

Τσιώλης: "Να δούμε αν παίξουμε με τον ΠΑΟΚ"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Μετά το παιχνίδι στον Παναιτωλικό έχουμε ολοκληρώσει μία πολύ έντονη εβδομάδα με κορύφωση το σημερινό οικογενειακό παιχνίδι. Κάτι που μπορώ να δηλώσω, είναι πως θα καθιερωθεί αυτός ο αγώνας και όχι μόνο με τη Κ20, αλλά και με την Κ17.

Με τέτοια ματς μας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάζουμε και παιδιά, όπως και να τους δίνουμε κίνητρο να προετοιμάζονται καταλληλότερα. Θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στο τέλος της χρονιάς να μπορούμε να βλέπουμε ακόμα πιο ανταγωνιστική την Κ20, γιατί η ΑΕΛ μέσα από αυτά τα παιδιά θα πρέπει να ξαναγεννηθεί.

Από την προετοιμασία της πρώτης ομάδας είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών. Αύριο έχουμε ρεπό για να χαλαρώσουν και οι παίκτες και την Τρίτη ξεκινάμε και πάλι. Πρέπει όμως να μάθουμε αν θα παίξουμε ή όχι με τον ΠΑΟΚ για να ετοιμαστούμε σωστά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ