ΑΕΛ

Με Λαγό και Γουάλας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Τάσος Λαγός και Γουάλας ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που ένιωσαν και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΛ υποδέχεται στη Λάρισα τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/12, 17:15) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και οι "βυσσινί" θέλουν τη νίκη για να αναρριχηθούν βαθμολογικά και να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις.

Οι Τάσος Λαγός (ενοχλήσεις στον τένοντα) και Γουάλας ήταν αμφίβολοι τις περασμένες ημέρες, αλλά αμφότεροι κατάφεραν και ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Πειραιώτη προπονητή. Εκτός έμεινε ο τραυματίας, Μάρκο Γιοβάνοβιτς, και οι Σίνισα Μπάμπιτς και Γιώργος Κούσας για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ρέντζας, Κόντορ, Γουάλας, Φάρκας, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Κρητικός, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης.

Οι Θεσσαλοί έχουν δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες (με Λεβαδειακό κι Απόλλωνα) και είναι αήττητοι στη Λάρισα την τρέχουσα σεζόν (είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες με Αστέρα, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ). Έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς μέχρι τώρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ