ΑΕΛ

Με Κουτσιανικούλη η ΑΕΛ στο Περιστέρι

Με Κουτσιανικούλη η ΑΕΛ στο Περιστέρι
Κουτσιανικούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Κυριακή (9/4, 19.00) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και στην αποστολή ο Αντρέ Πάους πήρε τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, αλλά και τους Τσακοπίνο, Γκαγιέγο και Γκουλουζάντε.

Η ήττα της ΑΕΛ από τον Αστέρα δεν επιτρέπει χαλάρωση. Οι "βυσσινί" παραμένουν σε θέση που δεν τους επιτρέπει να επαναπαυτούν. Ο Αντρέ Πάους ανακοίνωσε 20μελής αποστολή για την αναμέτρηση που ακολουθεί, την Κυριακή (9/4, 19.00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και όσα έγιναν προ ημερών φαίνεται ότι έχουν αποτελέσει παρελθόν. Εκτός από αυτόν, νέα πρόσωπα στην 20άδα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Αστέρα, είναι οι Τσακοπίνο, Γκουλουζάντε και Γκαγιέγο, ενώ εκτός έμειναν οι Καπός, Ευμορφίδης, Τικίτο, ΓΙοβάνοβιτς, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Ικαούνιεκς, Γιοβάνοβιτς και Ρέγες.

Η αποστολή : Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κοντορ, Αβραάμ, Ναβάρρο, Μονιάκης, Φάρκας, Φατιόν, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Βαρέλα, Τσακοπίνο, Κουτσιανικούλης, Γκουλουζάντε, Γκαλιέγκο, Ναζλίδης, Αναστασόπουλος. Θυμηθείτε τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί ύστερα από 27 αγωνιστικές:

13. ΑΕΛ 24

14. Λεβαδειακός 22

..............................

15. Ηρακλής 22

16. Βέροια 19

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ