ΑΕΛ

Με Κοέφ και Μπέρτο η αποστολή της ΑΕΛ για Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό τους νεοαποκτηθέντες Κοέφ και Μπέρτο.

Με τα δυο από τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα των τελευταίων ημερών θα υποδεχθεί την Κυριακή η ΑΕΛ τον Παναθηναϊκό καθώς ο Σωτήρης Αντωνίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κοέφ και Μπερτο. Όχι όμως και τον Μπαργκάν που ήταν και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που απέκτησαν οι "βυσσινί".

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα είναι οι: Κρίστινσον, Γκέκας, Παϊτέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Τριποτσέρης, Μπέρτος, Χούμπτσεφ, Καρανίκας, Φατιόν, Κοέφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Σαχίτι, Μόρσι, Κούνιτς, Λεοζίνιο, Πίτι και Νούσιος.

ΣΤΑ 2.500 ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν τω μεταξύ όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ ολοκληρώθηκε η πώληση των διαρκείας για τη νέα σεζόν με την ΑΕΛ να πουλάει 2.586 εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018-19.

Διατέθηκαν συνολικά 2.586 εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις θύρες του AEL FC ARENA, εκ των οποίων 1975 είναι κανονικά εισιτήρια, 327 είναι γυναικεία και 284 είναι παιδικά-μαθητικά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τους οπαδούς μας για την έμπρακτη στήριξη τους".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ