ΑΕΛ

Με ελλείψεις για την πρόκριση η ΑΕΛ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με το προβάδισμα από τη νίκη στα Ιωάννινα, η ΑΕΛ θέλει να "σφραγίσει" στη Λάρισα την πρόκριση επί του ΠΑΣ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός οι τραυματίες Ντέλετιτς και Ρέντζας, ο ανέτοιμος Μόρας και ο Μπάλλας.

Η ΑΕΛ υποδέχεται στο "AEL FC Arena" της Λάρισας (7/2, 17:15) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι "βυσσινί" βρίσκονται μιαν ανάσα από την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν να διαχειριστούν το προβάδισμα που απέκτησαν από το πρώτο ματς στους "Ζωσιμάδες" και τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Ηλίας Φυντάνης, δεν έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Μίλος Ντέλετιτς και Βασίλη Ρέντζα, τον ανέτοιμο Βαγγέλη Μόρα, ενώ εκτός έμεινε κι ο Παναγιώτης Μπάλλας, καθώς συμπεριελήφθησαν στην αποστολή οι νεαροί Λυκούργος και Δερμιτζάκης.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Γκόικοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ουάλας, Γκόλιας, Λυκούργος, Φατιόν, Λαγός, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Κρίζμαν, Ναζλίδης και Περόνε.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ