ΑΕΛ

Ματάισεν: "Θα χρειαστώ χρόνο με την ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζάκι Ματάισεν στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΛ δεν είδε όσα περίμενε από τους παίκτες του και σημείωσε πως θέλει χρόνο για να βρει τις λύσεις που πρέπει.

Το ντεμπούτο του Τζάκι Ματάισεν στον πάγκο της ΑΕΛ δεν συνοδεύτηκε και από νίκη ενώ οι "βυσσινί" δεν απέδωσαν όσα περίμενε ο έμπειρος τεχνικός. Για αυτό μετά το τέλος υποστήριξε πως θα χρειαστεί χρόνο για να φτιάξει την ομάδα όπως αυτός επιθυμεί και να βρει τις λύσεις που πρέπει.

Ο Ματάισεν τόνισε χαρακτηριστικά:

"Ήταν περίεργο παιχνίδι το σημερινό. Όχι εύκολο κόντρα σε μία ομάδα που ήταν καλά οργανωμένη και με μερικούς καλούς παίκτες. Για την ομάδα μου πιστεύω πως το επίπεδο του ποδοσφαίρου δεν ήταν τόσο καλό. Ξέρω ότι υπήρχε πολύ ζέστη, το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά όλα αυτά είναι δικαιολογίες και δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες.

Δεν είδα καθόλου τον συνδυασμό ποδοσφαίρου και ταχύτητας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Γι’αυτό προσπαθήσαμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω πως ήμασταν πιο καλοί και πιο επικίνδυνοι με μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας.

Αλλά το πάθος των παικτών μας ήταν τόσο μεγάλο, που κάποιες φορές ξεχνούσαν πως το ποδόσφαιρο διαρκεί για ενενήντα λεπτά. Αλλά μπορώ να πω πως το πάθος και το ότι παίζουν όλοι μαζί σαν μια ομάδα και παρά τη κακή τύχη που είχαμε με το τραυματισμό μας έκανε να πάρουμε ένα δύσκολο αλλά σημαντικό βαθμό σήμερα".

Για την ενδεκάδα της ομάδας:
"Πάντα κι όχι μόνο σήμερα είναι ευθύνη όλων. Είχα μόνο δυο μέρες στην ομάδα. Πάντα όμως ο πρώτος προπονητής παίρνει την ευθύνη, αλλά επειδή δεν είχα πολλές μέρες στην ομάδα πήρα τις μέγιστες πληροφορίες από το τεχνικό τιμ.Ήταν αδύνατο για μένα να μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις στις επόμενες δέκα μέρες στην προπόνηση.

Θα χρειαστώ αυτή τη περίοδο χρόνου, για να βρω τις κατάλληλες λύσεις για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα".

Για τις λύσεις και τα προβλήματα:
"Προσπαθώ κάθε στιγμή να βρω προβλήματα και λύσεις, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Το πιο σημαντικό είναι πως ξέρω και νιώθω ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι μαζί μου να βρούμε τις λύσεις. Αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα της ομάδας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ