ΑΕΛ

Λαμπρόπουλος: "Το βήμα παραπάνω με την ΑΕΛ"

Λαμπρόπουλος: "Το βήμα παραπάνω με την ΑΕΛ"
Λαμπρόπουλος

Ο μέσος της Λάρισας, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό", με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και την φετινή σεζόν με τους "βυσσινί".

Η ΑΕΛ πήρε σπουδαία νίκη στο AEL FC Arena απέναντι στην Ξάνθη με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας, το γκολ του Ξενοδόχοφ και την πορεία των βυσσινί.

Για την φετινή πορεία της ΑΕΛ: "Είναι πολύ καλά τα πράγματα. Πάμε πολύ καλά. Ευελπιστούμε να ανεβούμε στην πρώτη κατηγορία, ξέρουμε πως είναι η Football League. Με δύο στραβά αποτελέσματα είσαι πάλι κάτω και κυνηγάς."

Για την κατάσταση στην ΑΕΛ φέτος: "Αυτή τη στιγμή έχει ξαναγεννηθεί στον κόσμο η ελπίδα ότι η ομάδα θα είναι και πάλι εκεί που πρέπει. Η Λάρισα σε όποια κατηγορία και να παίζει ο κόσμος είναι εκεί. Η πορεία της ομάδας και η υγεία που βγάζει, έχει γεννήσει την ελπίδα ότι θα είναι πάλι στην Super League."

Για το αν η ΑΕΛ λειτουργεί σωστά: "Εκατό τοις εκατό. Η ομάδα σε όλους τους τομείς λειτουργεί ρολόι, με ευρωπαϊκά πρότυπα. Λίγες ομάδες στην Ελλάδα λειτουργούν όπως η Λάρισα".

Για τη νίκη επί της Ξάνθης: "Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι χωρίς άγχος. Και με την ισοπαλία, ήμασταν μέσα στον στόχο μας. Η Ξάνθη καιγόταν και ήθελε τη νίκη. Μπήκαμε παίξαμε το παιχνίδι μας, θέλαμε την ισοπαλία και να εκμεταλλευτούμε δύο τρεις αντεπιθέσεις μας. Και ο κόσμος κατάλαβε ότι η ομάδα δεν είναι Football League, αλλά Super League.

Για την πορεία στο πρωτάθλημα και το αήττητο σερί: "Είμαστε αήττητοι, αλλά έχουμε και λίγη τύχη."

Για το γκολ του Ξενοδόχοφ με την Παναχαϊκή: "Φοβερή κεφαλιά. Δεν το πίστευε κανείς. Ήταν πολύ περίεργο συναίσθημα."

Για την δική του παρουσία φέτος: "Έπαιξα γεμάτες σεζόν με εξαίρεση μία σεζόν που είχα το πρόβλημα με τον χιαστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Λάρισα. Θέλω να κάνω μαζί της το βήμα παραπάνω. Με την Λάρισα έχεις ευρωπαϊκούς στόχους. Είναι σημαντικό για εμάς τα παιδιά που στήριξαν την ομάδα να παραμείνουν. Με τον ΟΦΗ ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία, αλλά τώρα όλα καλά."

Για την Super League: "Φέτος είναι καλό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι μία κλάση ανώτερος. Έχει πολλές καλές ομάδες. Γίνεται ωραίο πρωτάθλημα".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει την Άρσεναλ: "Πιστεύω ναι, αν και είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπορείς να πεις ότι η Άρσεναλ είναι ξεγραμμένη, αλλά στην έδρα του δύσκολα χάνει."

Για τον επόμενο αγώνα της ΑΕΛ: "Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας με την Κέρκυρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αν νικήσουμε κρατάμε την διαφορά και ίσως να την αυξήσουμε κιόλας."

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ