ΑΕΛ

Κούγιας: "Του χρόνου με τη Ρεάλ, εγώ θα δώσω 1.000.000€ πριμ"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στον Πανουργιά Παπαϊωάννου και δήλωσε χιουμοριστικά πως του χρόνου που η ΑΕΛ θα κληρωθεί με τη Ρεάλ, θα υποσχεθεί στους παίκτες του πριμ 1 εκατ. ευρώ "αφού δεν θα το πληρώσω ποτέ".

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έδωσε το παρών στην προπόνηση της Κυριακής (10/11) κι έταξε στους παίκτες της ομάδας της Φθιώτιδας πριμ 40.000 ευρώ σε περίπτωση επικράτησης στη Λάρισα. Ποσό μεγαλύτερο κατά 10.000 ευρώ από αυτό που είχε γνωστοποιήσει ότι θα δώσει σε αυτούς της ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας.

Το βράδυ της Κυριακής (10/11) ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ προχώρησε σε δήλωση με την οποία απάντησε στον Παπαϊωάννου.

Η δήλωσή του: "Μου μετέφεραν τώρα το βράδυ ότι ο φίλος μου ιδιοκτήτης της Λαμίας - μεγαλοεπιχειρηματίας έταξε 40.000€ πριμ στους παίκτες της Λαμίας για να μας κερδίσουν αύριο στον μεταξύ μας αγώνα στη Λάρισα. Του χρόνου που θα παίζουμε στην Ευρώπη και κληρωθούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ θα δώσω 1.000.000€ πριμ στους παίκτες μου, αφού θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πληρώσω ποτέ.

Καλή είναι η φιγούρα, αλλά από τον Βελλίδη έμαθα, δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, ότι οι παίκτες της Λαμίας μέχρι πριν μια εβδομάδα ήταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο και ο Βελλίδης είχε πάρει μόνο 486€. Δεν είναι και πολύ ωραίο πράγμα να μας προκαλεί έτσι ακραία ο φίλος μου ο Πανουργιάς ο οπλαρχηγός, γιατί αυτήν την 3η θέση τη θέλουμε πάρα πολύ αύριο όλοι μας. Και αυτά τα 40 χιλιάρικα πριμ χωρίς λόγο μας έχουν πειράξει πάρα πολύ όλους μας και θα το δουν οι φίλοι μου της Λαμίας αύριο".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ